Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.14.hét
2017. április 02. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.14.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott és sokak által kedvelt Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben ezúttal is jó áron megszerezhető ritkaságokat ajánlok nektek a gyűjteményetek bővítésére vagy nosztalgiázásra.
Vágjunk is rögtön a közepébe!

0d29_1_big.jpg

Škoda 1203 lendkerekes autó - Sokan tévesen ITES gyártmánynak hiszik ezt a lendkerekes buszt, pedig a KDN gyárából került a játékboltok polcaira.
A lendkerekes Skoda 1203-as számtalan változatban készült, amelyek között a ponyvás is megtalálható volt. Ezúttal egy kicsit viharvert darabot tudok nektek ajánlani a gyűjteményetek bővítésére. Az ár 2500 Ft-ról indul, ami reálisnak mondható.

57efab5653c21-regi-indianos-tarsasjatek-az-erod.jpg

Erőd társasjáték - Az egri Tamás Frigyes társasjátéka már szerintem szerepelt ajánlóban az oldalon. Ezúttal is szeretném felhívni a figyelmeteket erre a ritka társasra.
Ha gyűjtők vagytok, akkor talán érdemes 2000 Ft-ot szánnotok erre a ritkaságra.

2d29_1_big.jpg

Autómentő lemezjáték - A Tin Treasures cég neve nekem nem különösebben ismerős, bár találtam tőlük néhány lemezjátékot.
Ezúttal egy tündéri autómentőt szeretnék a gyűjtők figyelmébe ajánlani, ami hozza a régi idők játékainak minden báját. Az ár 3000 Ft, amit talán valakinek meg is ér közületek.

9c29_1_big.jpg

Plocha Draha Tivoli - A kedvenc játékaim közé tartoznak a régi időkben készült Tivoli játékok. Ezúttal egy formára, kidolgozásra Anker Tivolihoz hasonló Csehszlovákiában készült változatot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, aminek témája az autóversenyzés.
Az ár 1450 Ft, ami egyáltalán nem veszélyes.

1567846.jpg

Pin-Up póker kártya - Most egy kicsit fogjátok be a gyerekek szemét, de egy igazi ritkaságot szeretnék a kártyák iránt fogékony gyűjtők figyelmébe ajánlani.
Ezúttal egy Sebők Imre által készített kártyára hívom fel a figyelmet, ami eredeti dobozzal, hiánytalanul és egészen jó állapotban vár benneteket. Jelenleg 4200 Ft-os licittel tudtok beszállni a harcba ezért a ritkaságért.
Sebők Imréről pedig itt tudhattok meg nagyon sok mindent.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3812396163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása