Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.7.hét
2017. február 12. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.7.hét

Bár a heti videóval egy kicsit elcsúsztam, ez nem jelenti azt hogy a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat elmaradna. Természetesen ezúttal is várlak benneteket néhány jó áron megvásárolható régi játékkal, amelyekkel érdemes a gyűjteményeteket gyarapítani.
Vágjunk is bele!

f919_1_big.jpg

Csehszlovák roller - Ez annyira retro, hogy rögtön megakadt rajta a szemem. Ha valaki gyűjti a szabadtéri játékokat is hozzám hasonlóan, annak a gyűjteményében egészen biztosan helyet érdemel ez a 80-as évek szögletes formáival operáló darab.
A 4000 Ft-os árért persze személyesen kell elzarándokolnotok az eladóhoz.

6a19_2_big.jpg

Régi játék fegyverek - Szinte minden falusi búcsúban vagy traffikban megvásárolhatóak voltak a műanyagból készült pisztolyok, amelyek segítségével egy kicsit a vadnyugatra repülhettünk.
Most egy becsületes adag régi fegyverre tehettek szert egy kis szerencsével. A 2900 Ft-os kikiáltási árért szerintem el is tudjátok hozni a fegyvereket, ami nem is rossz bolt.

e219_1_big_1.jpg

Mini autóverseny - Az Elzett gyárában készült játékot egészen biztosan ismeri minden mai 40-es, 50-es, hiszen a megjelenéskor voltunk gyerekek.
A rugós megoldású játék nyolcas alakú pályáján rendkívül izgalmas versenyeket futottunk akkoriban. Nem zavart bennünket sem a borzasztó hang, sem pedig az unalmas pálya.
Most egy ilyen játékkal gazdagíthatjátok a gyűjteményeteket. Az autók megvannak, a pálya a kép alapján nem tűnik repedtnek, egyedül a táblák hiányoznak és nem tudni működik-e (valószínűleg igen, hiszen két villanymotor van az egész játékban és egy-egy rugó).
Jelenleg 2400 Ft-os licittel próbálkozhattok.

2919_1_big.jpg

Grand Prix társasjáték - Az oldalon már olvashattatok erről a Tri-Tonnál készült játékról, sőt a Játékmúzeum Blog TV-ben is bemutatkozott már, így ha kedvet kaptatok egy ilyen játékhoz, akkor itt a nagyszerű lehetőség egyet beszereznetek.
Fix 3500 Ft, ami ebben az esetben ajándék. Ráadásul mind a hat autó megtalálható a dobozban :)

c719_6_big.jpg

PIKO Kybernet - Már magam is régóta szeretném nektek bemutatni ezt a programozható NDK játékot, de eddig még nem került sorra a videós részen.
Az oldalon már olvashattatok róla, így nem lesz ismeretlen számotokra ez a játék. Nem indul, de az eredeti doboz és a közel hiánytalan állapot ezért kárpótol (az elemtartó műanyag elemet nem láttam a képeken).
Az aukció minimáláras, így érdemes 2000 Ft-nál kiszállni.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5812252234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása