Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.4.hét
2017. január 22. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.4.hét

Ahogy ígértem a mai napon a megszokott egy bejegyzés helyett kettő új írást találhattok majd az oldalon. Természetesen a Heti TOP5 régi játék ajánló rovat ezúttal sem maradhat el.
Igyekeztem ismét jó áron megszerezhető, különleges játékokat összegyűjteni nektek.

dc09_1_big.jpg

GAMA Tyrrell F1 távirányítós - Egy ideje fent van már a legnagyobb hazai aukciós oldalon a GAMA által készített távirányítós Tyrrell F1-es, de eddig még magasan volt az ára.
Most viszont egy kis szerencsével emberi áron tudhatjátok a gyűjteményetekben ezt a különleges darabot, aminek még az eredeti doboza is megvan.
Ha több infót szeretnétek a kocsiról, akkor elég visszanéznetek a blog oldalain, ugyanis Cságoly Tamásnak köszönhetően nálam is van egy ilyen darab.

0f09_1_big.jpg

Műanyag játékkatonák - A műanyagból gyártott aprócska katonák sokunk életének képezték szerves részét. A harcmezőn megfért egymás mellett a gépfegyveres katona és a cowboy, akik egy oldalon harcoltak az indiánok ellen.
Ha magas nosztalgiafaktorral rendelkeztek, akkor érdemes lecsapnotok erre a régi gyűjteményre is.

3c09_1_big.jpg

Bűvös Dominó - A Bűvös kocka megjelenését követően indult el itthon a logikai játékok igazi forradalma, amiből természetesen Rubik Ernő is kivette a részét.
A kocka megjelenését követően megérkezett a Bűvös Dominó is, ami méltatlanul szorult egy kicsit háttérbe. Most ezt a remek logikai játékot ajánlom nektek gyűjteménybe 1000 Ft-os áron.

fb09_1_big.jpg

Baglyos türelemjáték - Órákat tudtunk szórakozni a türelemjátékokkal. Igyekeztünk gólt ügyeskedni a kapuba, az egeret bejuttatni a házba és egyéb feladatokat elvégezni.
Ebben a játékban a bölcs bagoly két szemét kellett a helyére juttatni.

1c09_1_big.jpg

Metalbox űrhajós Tivoli - A Tivoli is az én gyerekkorom klasszikus játéka volt. Nem volt más feladat mint a golyókat kilőve izgulni, hogy a lehető legtöbb pontot szerezzük.
Ezúttal egy Metalbox által gyártott űrhajós változatot ajánlok a figyelmetekbe, amit 1890 Ft-os áron tudtok megszerezni.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4312146213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása