Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.2.hét
2017. január 08. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.2.hét

Természetesen a vasárnapi nap változatlanul az ajánló rovaté, amikor a jövő hétre ajánlok nektek jó áron megszerezhető régi játékokat.
Igyekeztem ezúttal is szerintem különleges vagy ritka játékokat összegyűjteni. Remélem most is találtok olyat a rovatba, amiért érdemesnek találjátok harcba szállni.

1709_1_big.jpg

Műanyag traktor - Bár egy alapos mosás és tisztítés ráfér majd erre a játékra, de szerintem ezt követően a hiányzó tető ellenére is bármelyik gyűjteményben megállja majd a helyét.
A régi játék fix áron fut, így 5000 Ft kellene leszurkolnotok érte.

4709_11_big.jpg

Kovap Eicher ED 215 - Nem ritkaság, nem is igazán régiség, azonban szerintem bármelyik gyűjteményben megállja a helyét a KOVAP által gyártott felhúzós szerkezetű Eicher ED 215-ös traktor.
A kikiáltási ára 1000 Ft, ami az eredeti dobozos és tökéletes állapotú traktorért tényleg semmi - de ennek Ti is utána nézhettek.

c609_1_big.jpg

Kérdezz-Felelek - Egy igazi régiség mint ahogy a dobozából is gondolhatjátok. A nyomtatott áramkörű lappal szerelt játék sokban hasonlít a Felelj ha tudszra, de mégis egy kicsit más.
Természetesen a doboz kiváló állapotban maradt meg, a belső rész is teljesnek tűnik és még 10 feladatokat tartalmazó tábla is van a csomagban.
2500 Ft-ról indul a licit és 2900 Ft a villámár, ami ezért a játékért szinte ajándék.

d609_1_big.jpg

Plasticart Mi-4 makett - Az egykori NDK makettgyártás fellegvárának a Plasticart számított. A cégtől számtalan mára klasszikus és borsos áron gazdát cserélő makett került ki.
A MI-4. helikopter is ebből a korszakból származik. Hogy mennyire hiánytalan azt nem tudom, de az 1190 Ft-os árat még így is biztosan megéri.

tv_jatek_elado_74668691261257.jpg

Black Point Multicolor TV játék - Egy igazi antik Pong klón, ami mindent tudott amit a kor megkívánt tőle. Valószínűleg tökéletesen működik, így az 5000 Ft-os ár teljesen reális érte.
Csak csendesen említem meg, hogy 15.000+posta alatt az Ebay-en sem vesztek hasonlót.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6512110057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása