Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.52.hét
2016. december 25. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.52.hét

Az idei év utolsó ajánló rovatában köszöntelek benneteket, amiben hétről-hétre igyekszek a hazai aukciós oldalak kínálatából jó áron megszerezhető régi játékokat ajánlani nektek.
Ezen a héten is sikerült néhány különlegességet összegyűjtenem nektek, így még az év utolsó hetét is vásárlással és aukciók figyelésével tölthetitek.

Vágjunk is a közepébe!

4ef8_1_big.jpg

Schuco Mercedes C111 Servo távirányítós autó - A Schuco által gyártott játékokra minden nagyon a kereslet. A régi távirányítós autók általában magas áron kerülnek fel a netre, így vagy sikerül eladni azokat vagy pedig nem.
Most egy magyar pénztárcákhoz igazított távos Mercedes C111-es aukcióját szeretném a figyelmetekbe ajánlani, ami eredeti dobozában, kiváló állapotban várja új gazdáját.
Az induló ár 5000 Ft, ami ebben az esetben egyáltalán nem sok.

0ef8_1_big.jpg

Irány a világűr társasjáték - Számomra igazából ismeretlen ez a játék, de nem is nagyon foglalkozom a társasjátékokkal Az Irány a világűr egyértelműen a 60-as évekből származik. Úttörőnyakkendős gyerekek a kiváló állapotban megmaradt dobozon, remek rajzok és ráadásként hiánytalan játék.
Ezért talán érdemes 8500 Ft-ot áldoznotok.

3ff8_1_big.jpg

PéVe mozdony és vagonok - Sokan egészen biztosan felszisszennek, hogy mi ez a csomó rozsdás roncs a képen, azonban az igazi szakértők máris nyomnak a linkre, hiszen ez egy PéVe vasút mozdonnyal és kocsikkal.
Persze egészen biztosan teljes felújítást és festést igényelnek az elemek, de az ár ennek megfelelően 20.000 Ft-ról indul és még egy jelzőlámpát is tartalmaz.

2ff8_1_big.jpg

Régi görkorcsolya - Aki a 70-es években született egészen biztosan találkozott ezzel az állítható méretű, fűzős és csatolós görkorcsolyával.
A korinként négy kerék magabiztosságot adott, ami egészen addig tartott amíg az első kőben el nem estünk.
Nem egy ritka játék, de kortörténeti szempontból minden gyűjteményben lennie kellene egy darabnak. A 2000 Ft-os ár nem is veszélyes, így nyugodtan csapjatok le a görkorira.

cef8_1_big.jpg

MF 032 lendkerekes kisautó - Hozzám hasonlóan biztosan sokakat elvarázsolnak a régi kínai lemezjátékok. Ezúttal egy lendkerekes kisautót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
Az MF 032-es kocsi kiváló állapotban maradt meg. Sajnos nincs meg az eredeti doboza, de ennek ellenére is jó vételnek számít a 4999 Ft-os árával.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2112073111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása