Olvasói bemutató - Egy 40 éves játék második élete
2016. december 12. írta: ToyaHSW

Olvasói bemutató - Egy 40 éves játék második élete

img_20161211_175645.jpg

Fehér Andrástól kaptam néhány képet a saját ITES Shadow autópályájáról, ami most a családban a másodvirágzását éli.
Ezúttal András mellé a kislánya is bekapcsolódott az autóversenyzésbe, aminek köszönhetően 2-3 naponta össze kell rakni az autópályát. András kislánya 3 éves, de rettenetesen élvezi az egykori Csehszlovákiában készült játékot.

Az autópálya a padlásról került elő és rendkívül jó állapotban vészelte át az elmúlt éveket. Sok ITES autópályánál tapasztalhatóak, hogy az autók gumijai lényegében elöregednek és ezzel használhatatlanná válik a játék, de itt ilyenről szó sincs.
A leírás szerint csak egy irányítót kellett venni és egy PIKO trafót befogni és azóta is gondtalan az autózás a játékkal.

Örülök, hogy egy újabb generáció élvezi ezeket a kiváló játékokat. A múzeumban nem titkoltan az lenne a célom, hogy ezek a játékok megszólítsák a most felnövő generációt.

Remélem egyszer az én ITES autópályám is lesz ilyen szép állapotban, bár jelenleg mind az irányítók, mind az autók, mind pedig a doboz reménytelen állapotban van.
Apró öröm, hogy a pályaelemek legalább használhatóak :)

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8712043943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása