TikTok nap - ITES Skoda 110R távirányítós autó
2023. augusztus 05. írta: ToyaHSW

TikTok nap - ITES Skoda 110R távirányítós autó

skoda2.jpg

Mivel szombat van, így a TikTok csatorna kínálatából hoztam nektek játékbemutatót. Mint tudjátok a videós felületen rövid 3 perces videókban igyekszem bemutatni a különböző érdekes régi játékokat.
Ezúttal az ITES által gyártott Skoda 110R-t ismertetem meg veletek és közben arra bíztatok mindenkit, hogy csatlakozzon az oldal TikTok követőinek táborához.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

@vintage_toys_ #skoda110r #ites #remotecontrol #70s #retro #gyerekkor #magyartiktok #nekedbelegyen❤️ #vintage #fyp #jatek #toy #taviranyitos #czech #skoda ♬ eredeti hang - VintageToys

@vintage_toys_ #skoda110r #ites #remotecontrol #70s #retro #gyerekkor #magyartiktok #nekedbelegyen❤️ #vintage #fyp #jatek #toy #taviranyitos #czech #skoda ♬ John Wick - Ganger Baster

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2318186863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása