Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.48.hét
2016. november 27. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.48.hét

Természetesen ezen a héten sem marad le a megszokott ajánló rovat, amiben ritka és viszonylag jó áron megszerezhető játékokat igyekszek a figyelmetekbe ajánlani.
Ezúttal is igyekeztem pár ritka kincset begyűjteni nektek, amelyek között remélem megtaláljátok a gyűjteményetekből hiányzó darabot.

9ae8_2_big.jpg

Bazuka Tivoli - Mint tudjátok nagyon kedvelem a régi Tivoli játékokat. Ezek a rendkívül egyszerű golyós ügyességi játékok helyettesítették a gyerekkoromban a flippereket.
Most egy ritka amerikai darabra csaphattok le, amit jelenleg 301 Ft-os áron érezhettek a sajátotoknak.

3be8_2_big.jpg

Antik dominó faragott dobozban - Ha gyűjtitek a társasjátékokat, akkor egészen biztosan találtok helyet a gyűjteményetekben, ennek a 100 évesnek írt csontból készült és faragott fadobozban tárolt dominónak is.
Jelenleg egy 802 Ft-os licittel lehettek nyerők, de ettől biztosan magasabb áron megy majd el a játék.

93e8_3_big.jpg

Szélvész kisautó - A Szabó féle Szélvész sorozat az egykori hazai kisautógyártás történetének egy fontos része. Az aprócska műhelyből sorra kerültek ki a GT, a Buggy és a Jeep kisautók.
Ezúttal egy kicsit hiányos Buggy-t tudok nektek ajánlani, amit most 199 Ft-os áron szerezhettek meg.

1ee8_1_big.jpg

Kvarcjátékok - A kvarcjátékoknak is külön rajongótábora van a régi játékokat gyűjtők körében. Talán az ő érdeklődésükre tarthat számot a három régi játék, amelyek közül a legérdekesebb a CASIO számológéppel összeépített játéka.
Jelenleg 600 Ft lehet a nyerő licit, de még sok idő van hátra az árverésből.

5ce8_1_big.jpg

Retro régi játékok gyűjtőknek - Na egy igazi gyűjtői kánaán, amiben tényleg találni érdekesebb és kevésbé érdekes játékokat.
A Memória, a Gombfoci vagy a billentyűkkel ellátott hangszerek mindenképpen érdekesek, ahogy a műanyag katonák és a távcső is.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1212004464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása