Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.39.hét
2016. szeptember 25. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.39.hét

A blogot figyelemmel kísérő olvasók pontosan tudják, hogy a mai napon az ajánló rovat következik, ahol 5 klasszikus régi játékot ajánlok a figyelmetekbe amelyeket jó áron vásárolhattok meg.
Vágjunk is bele a heti ajánlóba!

03c8_3_big.jpg

Vadász Tivoli - A tatabányai Mikrolin Szövetkezet számtalan gyerekjátékot készített a 80-as években. Ezúttal a Vadász Tivolijukat szeretném a gyűjtők figyelmébe ajánlani.
A játék egyértelműen az Anker Tivolik koppintása, de ez egyáltalán nem zavaró. A ritka játékért most 1000 Ft-os licittel szállhattok harcba, ami egy eredeti dobozos játéknál nem is olyan rossz.

aab8_1_big.jpg

Focis türelemjáték - Gondolom sokatok emlékezetében élénken élnek az apró kör formájú türelemjátékok, amiből több változat is kapható volt a trafikokban és búcsúkban.
Ezúttal a szerintem legjobban sikerült focis változatot ajánlom nektek, amiben a feladat volt a kapu felső sarkába juttatni az aprócska golyót. Nehéz és soha meg nem unható játék volt, amit most szerencsés esetben 1000 Ft-ért tudhattok a gyűjteményetekben.

b8b8_1_big.jpg

Bűvös kocka - Nem igazán különlegesség a Bűvös kocka, hiszen a mai napig megvásárolható bármelyik játékokkal foglalkozó boltban.
Azonban ezúttal egy eredeti dobozos Politechnika által gyártott változatról van szó. Kiváló állapotban megmaradt doboz és tényleg szinte tökéletes kocka vár benneteket, amire jelenleg 1000 Ft-os áron licitálhattok.

19b8_1_big.jpg

Távirányítós pingvin - Erre a játékra nem is nagyon akarok sok szót vesztegetni, hiszen részletesen bemutattam nektek néhány hete az oldalon.
Ezúttal egy működőképes állapotban megmaradt eredeti dobozos változatot ajánlok a figyelmetekbe, aminek az ára jelenleg 660 Ft.

8ab8_2_big.jpg

Szovjet torpedó játék - Igazából a játék működési elvével sem vagyok tisztában, sőt még látni sem láttam hasonlót.
Érdekesnek találtam a játék kidolgozását, így mindenképpen gyűjteményben lenne a helye. Jelenleg 1101 Ft-os licittel lehettek nyerők ennél az aukciónál.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6611742679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása