Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.29.hét
2016. július 18. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.29.hét

Természetesen nem maradhat el a megszokott és sokak által kedvelt régi játékokat ajánló rovat sem. Ezen a héten is igyekeztem néhány jó áron megszerezhető ritkaságot csokorba gyűjteni nektek.
Remélem ezúttal is megtaláljátok azt a játékot, amivel érdemes bővítenetek a gyűjteményeteket.

b298_2_big.jpg

Mágneses gyerekjáték - Ezt a játékot egészen biztosan sokan ismeritek. Egyértelműen egy külföldi játék másolata, amit ennek ellenére is érdemes a gyűjteményetekbe tudni.
A háttérben egy kopasz ember, előtte némi vasreszelék és egy plexi lap. Egy mágneses korong segítségével pedig hajat, szakállat vagy akár bajuszt is rajzolhattunk a kopasz figurának.
2500 Ft-ról indítható a licit, de akkor már érdemesebb a 2750 Ft-os villámáron elgondolkodnotok.

9688_1_big.jpg

Karakum 2235 Bolygókerekes teherautó - Egy igazi ritkaság, amivel eddig még nem találkoztam soha. Valószínűleg szovjet gyártmány, de még ebben sem lehetek igazán biztos.
Lényeg, hogy ritkaság és az ára sem olyan veszélyes jelenleg. A működés nincs ellenőrizve és csak személyes átvétel lehetséges, így Pestiek figyelmébe ajánlom a 8000 Ft-os villámáron lecsapható autót.

d098_1_big.jpg

Műanyag katonák - Egy hatalmas műanyag katona csomag, amiben egyértelműen keverednek az újabb és régebbi darabok.
Így egy kicsit zsákbamacska a csomag, de a képeket alaposabban megnézve egészen biztosan Ti is meglátjátok a régebbi darabokat majd. Az ár 1200 Ft, ami ennyi katonáért nem is olyan rossz.

a198_1_big.jpg

Pajtás villamos fémépítőkészlet - Néhány hete már elkelt egy hasonló darab a legnagyobb hazai aukciós oldalon keresztül, így valószínűleg ennek a darabnak is gyorsan lesz gazdája.
Eredeti dobozban, eredeti papírokkal, a képek és az eladó szerint hiánytalan állapotban várja új gazdáját a játék. Ez minden gyűjtő álma, így érdemes figyelemmel kísérnetek a jelenleg 1205 Ft-os licitet váró aukciót.

0298_1_big.jpg

Holiday társasjáték - Mára a Novoplast játékai igazi ritkaságnak számítanak, amelyekért bizony néha komoly összeget kell leszurkolni a gyűjtőnek.
Szerencsére néha még akad egy-két használható gyöngyszem, amit az apró hibák és hiányosságok miatt az elviselhető árkategóriába kerülnek. Ilyen a most ajánlott játék is, ami másolt leírással, egy utazás tábla hiánnyal várja új tulajdonosát.
Az ár 3400 Ft fixen!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr248897242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása