Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.20.hét
2016. május 16. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.20.hét

Természetesen ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott és sokak által kedvelt Heti TOP5 régi játék ajánló rovatot az oldalon.
Igyekeztem erre a hétre is jó áron beszerezhető ritkaságokat összegyűjteni nektek, remélem sikerült is.

c568_1_big.jpg

Takarékoskodj! Társasjáték - Lényegében a Gazdálkodj okosan elődjét tisztelhetitek ebben a társasjátékban. Kiváló állapotban megmaradt játékról van szó, amiből persze néhány apróság hiányzik, de ezeket egy kis leleményességgel könnyedén pótolni tudjátok.
A doboz és a tábla megvan és ez a lényeg. Az ár jelenleg 1999 Ft, de a türelmetlenebbek 2999 Ft-ért azonnal vihetik.

b568_1_big.jpg

Star Wars Flipper - Ez nem igazán régi játék, de egy gyűjtőnek valószínűleg megér néhány ezrest, hogy pár év múlva egy ritkaság legyen a birtokában.
Van itt Han Solo, Leila hercegnő, Luke, de még Darth Vadert is megtalálhatjátok a táblán.
Mivel nem igazi régiségről van szó, így jelenleg 1600 Ft-os licittel lehettek nyerők.

f068_3_big.jpg

Retro Gombfoci - Kicsit viseletes Ferencváros Géczivel a kapuban, valaki ellen. Ezt vásárolhatjátok most meg gombfociban két kapuval.
Gyerekkorunk kedvenc játéka felett nem múlt el nyomtalanul az idő, de 3000 Ft-ot biztosan megér majd valakinek a nosztalgia.

5468_1_big.jpg

Régi orosz Forma 1-es autó - Az eladó szerint nem lendkerekes, de az alját elnézve valami funkciója biztosan van a három fém fülnek.
Jelenleg gurul. Az első szárny törött, de biztosan javítható, így talán 1000 Ft-al licitálnotok a játékra.

8468_1_big_2.jpg

Összerakható Elektromos autó - A Lemezárugyárban készült 1959 Plymouthról mintázott távirányítós autót már bemutattam nektek az oldalon.
Természetesen nem csak készre szerelt változatban árulták ezt a különlegességet, hanem építhető változatban is. Most egy ilyen játék került fel a legnagyobb hazai aukciós portálra.
Természetesen van ami már hiányzik a készletből, de a ritkasága csak növeli az értékét. Az szinte biztos, hogy a jelenlegi 35.000 Ft-os ár még közel sem a vége a licitnek. Én abban bízok, hogy gondos gyűjtő kezébe kerül majd ez a régiség.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr888722476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása