Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.15.hét
2016. április 11. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.15.hét

Természetesen lehet sok dolgom, de a Heti TOP5 régi játék ajánló rovat nem maradhat el. Igyekeztem ezen a héten is kiváló és jó állapotban megmaradt ritkaságokat összegyűjteni nektek, amelyekre érdemes egy kevés pénzt áldoznotok.
Remélem most is találtok olyan érdekességeket a bejegyzésben, amelyekkel érdemes a gyűjteményeteket gazdagítani.

c258_2_big.jpg

Autókvartett Régi autók - 1961-ből érkezett a heti első ajánlatom. Sajnos népszerűségben a régi autókat tartalmazó Autókvartett csomag soha nem vehette fel a versenyt a modernebb autókat tartalmazó csomagokkal, de mára az értékük közel azonos a gyűjtők körében (a sárgáról most ne beszéljünk).
A csomag ahogy néztem a képeket komplettnek és kiváló állapotúnak tűnik. Az 1 Ft-ról indított aukcióra érdemes figyelnetek, ha érdekelnek benneteket az autóskártyák.

8e48_3_big.jpg

Mágneses rajztábla - Gyerekkoromban szinte mindenkinek volt egy-egy ilyen játéka. A mágneses rajztábla egyaránt készült az NDK-ban és Csehszlovákiában is.
Ez a Csehszlovák változat, ami kiváló állapotban maradt meg. 
A kéz koordinációt fejlesztő játékot a múltkor én is kézbe vettem egy kicsit és meg kellett állapítanom, hogy nem lett vele egyszerűbb a rajzolás. Ha szeretnétek Ti is egy kicsit nosztalgiázni, akkor ezzel a doboz nélküli 999 Ft-os fix áron megvásárolható játékkal megtehetitek.

ca48_1_big.jpg

Formula 1 15-ös játék - A 70-es évek első felében hatalmas népszerűségnek örvendtek a gyerekek körében a 15-ös játékok. A trafikokban megvásárolható játékok célja az volt, hogy a négyzetek tologatásával képeket vagy számsorokat rakjunk ki.
A Formula 1-es változattal eddig nem volt szerencsém találkozni, így szerintem igazi ritkaságnak számít. A jelenlegi ár 1030 Ft, de biztos van köztetek akinek ettől többet ér ez a kincs.

2848_1_big.jpg

Mesekocka - Az én gyerekkoromban a 70-es évek első felében nagyon népszerűek voltak a mesekockák. Szerencsére Cságoly Tamástól kaptam egyet én is, így hamarosan megismerkedhettek ezzel a játékkal közelebbről.
Ha ezt nem tudjátok kivárni, akkor érdemes a 6 meseképet tartalmazó kirakósra figyelmet fordítanotok, amit jelenleg 900 Ft-os licittel tudhattok a magatokénak.

7058_1_big.jpg

Retro játékcsomag - Imádom a régi játékcsomagokat, mert sok esetben nagyon kedvező áron juthattok hozzá igazi kincsekhez.
Nincs ez másképp most sem, amikor egy csomagban megtalálhatjátok a PIKO Mangustát, az Optik Montage játékot, három darab MIR teherautót, a Lemezárugyár kosárlabdáját, az Ugróbékát, kisautókat (köztük egy Prefo autópálya autót is), a DMSZ egyik autóját, néhány harckocsit és egy hajót is.
A csomag villámára 25.000 Ft, de ettől jóval kevesebbért talál majd szerintem új gazdára, így érdemes figyelnetek az aukciót.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr798589322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása