Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.12.hét
2016. március 21. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.12.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott ajánló rovat, amiben ezúttal is igyekeztem néhány jó áron megvásárolható régi játékot összegyűjteni nektek.
A vásárlás előtt ne legyetek restek kérdezni az eladótól vagy a hozzám hasonló gyűjtőktől, mert sok kellemetlenségtől kímélhetitek meg magatokat!

7448_1_big.jpg

Hej Rup figurák - A Csehszlovákiában készült aprócska Hej Rup és Igracek figuráknak a gyűjtői biztosan örömmel fogadják a most figyelmetekbe ajánlott aukciót.
Ezúttal egy festő, egy szakács és egy kertész figurája lehet a tietek egy kis szerencsével. Az aukció jelenleg 1 Ft-on áll, így érdemes figyelmet szentelnetek a SMER által gyártott játékokra.

2648_1_big.jpg

Rodolfo Bűvésztáska - Az oldalon már olvashattatok erről a MŰ-TEX által gyártott és Skála-Coop által forgalmazott remekműről.
A Rodolfo bűvésztáska igazi klasszikus, amivel még a mai gyerekek is szívesen elszórakoznak. Ez a példány kiváló állapotban maradt meg, így mindenképpen figyeljétek a jelenleg 1 Ft-on álló aukciót!

2548_1_big.jpg

Lemezjáték futball - Ami a magyar gyerekeknek a rugós foci volt, az egykori szovjet úttöröknek az volt a lemezfoci játék.
A felépítésében leginkább IGRA jégkoronghoz hasonlítható focis játék most 501 Ft-os licittel lehet a tietek.

fc38_2_big.jpg

Lemezjáték repülőgép - Az egykori Szovjetunióban készült ez a gyönyörű állapotban megmaradt lemezjáték, amit most egy gyűjtemény felszámolásból vehettek meg egészen kedvező áron.
Sajnos nem derül ki a leírásból, hogy lendkerekes-e a játék, de ha az, ha nem mindenképpen megéri az 1100 Ft-os kikiáltási árat.

1348_1_big.jpg

Rubik Kabalabda - Egy újabb Rubik Ernő által tervezett játék az ajánló rovatban. A Kabalabda is a 80-as évek egyik klasszikus darabja, ahol a feladatunk az volt, hogy a fekete pontokat úgy helyezzük el, hogy a megfelelő ötszögekbe kerüljenek bele.
Eredeti csomagolás, viszonylag elfogadható rá. Gyűjtőknek biztosan megéri.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr648508970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háténimmár 2016.03.22. 17:15:13

A Hey Rup az a csóró magyar gyerekeknek Parány Peti néven jött el utángyártott formában..
süti beállítások módosítása