Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.4.hét
2016. január 24. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.4.hét

Újból itt a hétvége, ami azt jelenti hogy a jövő hétre tervezett Heti TOP5 ajánló rovat következik. Ebben a rovatban igyekszem hétről-hétre néhány jó áron megszerezhető régi játékot a figyelmetekbe ajánlani.
Az aukciók legjobb esetben is csak néhány hétig élnek, így érdemes most is résen lennetek.

e128_1_big.jpg

Pityke őrmester kirakó - "Marcipán fiam, szirénát!" Emlékeztek még erre a mondatra? Ha igen, akkor kellően idősek vagytok hozzá, hogy értékeljétek ezt a 15-ös játékot, amiben Pityke őrmestert, motorját és hű segítőjét kell kirakni.
Jelenleg 800 Ft-os licittel lehettek nyerők.

4228_1_big.jpg

Business Club társasjáték - Sajnos pontosan nem tudom mikorról származik a játék, de én a rendszerváltás környékére teszem. A feladat egyszerű Skála, Amfóra, Piért és Domus részvények vásárlásából kell a társasjátékban a legtöbb pénzt összehozni.
A vállalkozások korának egyik klasszikus darabja, amiért egyáltalán nem sok az 1000 Ft-os fix ár.

6228_3_big.jpg

PIKO Elektra varrógép - Legyen már egy "csajos" játék is az ajánlóban. Ezért is esett a választásom erre a kitűnő állapotban megmaradt Elektra varrógépre, amihez minden apró alkatrész, szerszám, leírás és természetesen a doboz is megvan.
Az ár jelenleg 1490 Ft, amit simán érdemes érte megadni.

1928_2_big.jpg

Modern Autókvartett - Komoly licitháború lesz szerintem ezért a kiváló állapotban megmaradt piros hátlapos Modern Autókvartett kártyáért.
Jelenleg 2000 Ft-on áll az aukció, de a 11 megfigyelő és a sok nosztalgiázó érdeklődő biztosan sokkal feljebb tornássza majd az árat. Nem tudom kinek mennyit ér meg ez a darabka történelem, de egy gyűjtőnek biztosan sokat.

5f18_2_big.jpg

BLK Led Star - A Tiszabábolnai Rákóczi Mgtsz társasjátékát már bemutattam az oldalon. Nekem is van egy darab belőle és mivel egy viszonylag ritkán beszerezhető LED-es játékról van szó, gondoltam érdemes lehet a figyelmetekre.
A figurák természetesen hiánytalanul megvannak és valószínűleg működik is a 70-es évek második vagy a 80-as évek első feléből származó utazás közben is kiválóan használható társas.
A 2000 Ft-os fix ár szerintem megéri, de ezt nektek kell eldönteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr348307990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása