Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.52.hét
2015. december 27. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.52.hét

Elérkeztünk az év végéhez, ami persze nem jelenti azt, hogy eltűnnék a sűrű ködben. Helyette itt van nektek az idei év utolsó ajánló rovata, amibe igyekeztem megint néhány igazán jó áron megvásárolható játékot összeszedni nektek.
Bár az idei utolsó Heti TOP5 bejegyzést kapjátok, azért én még nem búcsúzom, hiszen a terveim szerint újabb bejegyzésekre is számíthattok tőlem az elkövetkezendő néhány napban.

3a18_1_big.jpg

Retro játékok és tárgyak gyűjteménye - Igazából ezt a csomagot tényleg csak a három logikai játék kedvéért raktam be a heti ajánlatba. A Karika varázs, a Rubik kocka és az összerakható csillag már magában is többet ér mint a kikiáltási árnak beállított 1000 Ft.
Sajnos fix ár nincs, így ha érdekel benneteket ez a csomag, akkor ki kell várnotok az aukció végét.

1a18_2_big.jpg

Ki mit tud társasjáték - Ezt a játékot nem kell bemutatni a blog látogatóinak, hiszen már egyszer részletes írásban ismerkedhettetek meg vele.
Eredeti dobozzal, kérdés lapokkal, viszonylag jó állapotban találtam most nektek egyet a legnagyobb hazai aukciós oldal kínálatában. Egy tisztítás ráfér majd, de 1500 Ft-os kikiáltási árnál ennek bele kell férnie :)

6918_2_big.jpg

Polikresz I - A 70-es évek végén került a boltok polcaira a Polikresz I-es játék, ami a sikerre való tekintettel több folytatást is megélt.
Most az apró műanyag táblákkal oktató változatot szeretném a figyelmetekbe ajánlani, ami eredeti dobozában vár benneteket. Jelenleg 11 Ft-al már nyerők lehettek, de valószínűleg 1000 Ft körül biztosan megszerezhetitek majd ezt a játékot is.

6918_2_big_1.jpg

Lendkerekes Packard - Ebbe a kisautóba azonnal szerelmes lettem, amikor megláttam. Patinás, kopott, sok vihart megélt Lemezárugyár által készített játék, ami még mind a mai napig üzemképes.
Az biztos, hogy a vásárlónak érdemes ebben az állapotában hagynia a játékot és így felraknia a polcra, hogy egy gyűjteményt ékesítsen. 2000 Ft-al jelenleg Ti lehettek a nyerők, szóval Hajrá!

4718_1_big.jpg

MAZ 537 Rakétakilövő - Hogy a heti ajánlatból se maradjanak a távirányítós játékok ezúttal az oldalon már bemutatott MAZ 537-es rakétakilövő egyik kiváló állapotban megmaradt példányát szeretném a figyelmetekbe ajánlani.
A gép működése nincs ellenőrizve és az egyik gumitalp is hiányzik, de szerintem így is megéri a 12000 Ft-os kikiáltási árát. Mivel az egykori Szovjetunióban készült a játék, a hiányzó gumitalp pótlása sem lehetetlen feladat.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr778205168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása