Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.45.hét
2015. november 08. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.45.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 ajánló rovat, amelyben ezúttal is igyekeztem nektek a hatalmas aukciós kínálatból néhány nagyon jó áron megszerezhető ritkaságot összegyűjteni.
Remélem ezúttal is megtaláljátok a kínálatban a kedvenc játékotokat és a licitálástól sem riadtok majd vissza.

1208_2_big.jpg

Grand Prix társasjáték - Nem nagyon ragoznám a dolgot, hiszen az én általam gondozott gyűjteményben is található egy ilyen és már olvashattatok is róla részletesen.
Az eladásra kínált játékról nem derül ki üzemképes-e, de mivel faék egyszerűségű drótozást kapott a játék az esetleges javítás nem okozhat gondot. A hat darab autóból három van meg a játékhoz, így bizony a pótláshoz egy kis kézügyesség, egy lenyomat és a majdani figurának megfelelő anyagra lesz szükségetek.
1000 Ft-os fix áron ajándék a játék.

6208_1_big.jpg

3 db Kvarcjáték - Bár ez igazából nem tartozik a profilomban, lévén már inkább a 80-as évekre jellemzőek a kvarcjátékok, de egészen biztosan van a látogatók között, aki ilyesmit gyűjt.
A kínálatban egy box, egy tenisz és egy flipper játék van, amire most 1080 Ft-al Ti is benevezhettek. A szokásos elemfedél hiányon kívül a játékoknak nincs bajuk.

7508_1_big.jpg

Búgócsiga - Az már a kidolgozáson is látszik, hogy nem egy mai darab a búgócsiga, amit szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Ennek ellenére csak némi kopás és rozsda látszik rajta.
A lemezjátékok gyűjtőinek érdemes figyelemmel kísérniük a jelenleg 1 Ft-ért elhozható ritkaságot.

4408_1_big.jpg

Fa játék zongora - Egy kiváló állapotban megmaradt régi fából készült gyerek zongorához is hozzájuthattok most a legnagyobb hazai aukciós oldal kínálatából.
A billentyűk közül kettő nem üzemel, de a több tökéletesen megüti a bent található xilofon lemezeit. Az ár jelenleg 1000 Ft, ami egy kis munkáért és ezért a szép játékért egyáltalán nem sok.

0508_2_big.jpg

Anker Jupiter - Egy klasszikus darab, amit már szintén bemutattam nektek az oldal keretein belül. Ezúttal is a hazánkba leginkább bekerült világoskék példányról van szó, ami egészen jó állapotban maradt meg.
A rakéta persze ezen a játékon sem eredeti és a távirányítót is javítani kell, de az eredeti doboz mindenképpen emeli a játék értékét.
Jelenleg 5000 Ft-os licittel már nyerők lehettek, szóval ne habozzatok a klikkeléssel!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr378062602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása