Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.44.hét
2015. november 03. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.44.hét

Bár a hetet egy játék bemutatójával kezdtem, ez nem jelenti azt hogy a megszokott heti ajánló rovat elmaradna. Gyorsan bele is vágok, hogy a felhozatalból mit találtam érdekesnek és olcsónak.

6108_2_big.jpg

Fa építőjátékok - Ezúttal egy igazán szép adag építőkockához juthattok hozzá, ha érdekel benneteket az ajánlat. A négy játékot tartalmazó csomagban Berbis és Ar-Go játékok kerültek bele, amit most igazán kedvező 2999 Ft-os áron tudtok megszerezni.

2ef7_1_big.jpg

Space 1999 kártyajáték - A Space 1999 egy kultikus sci-fi sorozat volt, amit itthon inkább Alfa Holdbázis néven ismertünk. Természetesen mint minden nagyszerű TV sorozathoz, ehhez is készültek űrhajók és egyéb játékok is.
Most egy kártyát szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami meglepően alacsony árával hívta fel magára a figyelmemet. Külföldön ez az ár kb. ennek az összegnek a duplája, amire még a tetemes postaköltség is rárakódik.
Ha sci-fi rajongó vagy, esetleg gyűjtöd a régi kártyajátékokat, akkor érdemes 800 Ft-ot erre a paklira is szánnod.

ddf7_8_big.jpg

GAMA Alpha 7 távirányítós holdjáró - A GAMA cég játékairól már olvashattatok az oldalon. A nyugat-német cég általában minőségi termékeket adott ki, amelyek még 40 év elteltével is teszik a dolgukat.
Ezúttal az Alpha 7-es holdjárót szeretném a figyelmetekbe ajánlani, ami hellyel-közzel épp állapotban maradt meg. 
Sajnos az eredeti doboza nincs meg, de szerintem a 4000 Ft-os kikiáltási ár miatt mindenképpen érdemes figyelemmel kísérni az aukciót. Dobozzal 25.000 Ft-ért láttam az Ebay oldalain hasonlót!!!

6108_3_big.jpg

Lemezárugyár Hullámvasút - Viszonylag ritkán kerül eladásra a Lemezárugyár által fejlesztett Hullámvasút játék és általában akkor is hiányos sérült változatokkal találkozhattok. Most egy viszonylag egyben megmaradt példányt tudok a figyelmetekbe ajánlani, amiből néhány apróság, a doboz és a felhúzókulcs hiányzik.
Az ár ennek megfelelően 12.000 Ft fixen, amit egy hozzám hasonló gyűjtőnek biztosan megér.

f008_1_big.jpg

Pörgettyűs lemezjáték - Erre vagy valami hasonlóra konkrétan emlékszem gyerekkoromból. A pörgettyűs játéknak a lényege az volt, hogy a kart nyomogatva kellett egyre jobban begyorsítani a forgó kereket, ahol ekkor kinyílt a négy szárny és láthatóvá vált a belül elhelyezett kisállat.
A játék tökéletes állapotban maradt meg, így mindenképpen érdemes a figyelemre a 2500 Ft-ért hirdetett játék.

+1

4108_2_big.jpg

Lemezárugyár Robotfelderítő - Ez az a játék, amire általában akkor is ugranak a gyűjtők ha ramaty állapotban van. Az 1966-ban gyártott játék szikrát szórt és ütközésnél a tető felnyílását követően egy pörgettyű repült ki belőle.
Jelenleg 501 Ft-os licittel lehet harcba szállni, de valószínűleg messze nem ez az összeg lesz a végső ár.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr308046094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása