Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.43.hét
2015. október 26. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.43.hét

Természetesen ha hétfő, akkor kezdjük a hetet a megszokott TOP5 régi játék rovattal. Igyekeztem ezen a héten is néhány igazán jó áron beszerezhető ritkaságot összegyűjteni nektek.
Remélem Ti is megtaláljátok a kedvetekre valót a kínálatban.

4cf7_1_big.jpg

Autó Kvartett és Virág Kvartett kártya - Ez azt hiszem nem igényel különösebb bemutatást egyetlen retro játékokat gyűjtő számára sem.
A klasszikus Kvartett kártyák mind a mai napig hatalmas népszerűségnek örvendenek. Különösen az autóskártyákra ugranak a gyűjtők. Ezért is került be a heti ajánlatba ez a csomag. Ezúttal egy Virág Kvartett és három Autó Kvartett (ebből kettőből hiányzik néhány lap) juthattok hozzá igazán kedvezőnek számító 12.500 Ft-os áron.

retro_jatek_domper_73260174860891.jpg

MAZ dömper - Ebből ey jóval lestapáltabb darab az én gyűjteményemben is van. Mivel azonban igazi ritkaság és mégis egy klassz játék a 70-es évek második feléből, úgy gondoltam mindenképpen érdemes a gyűjtők figyelmére.
A hűtőrács, a lámpa, az irányjelző és a kerekek is megvannak. Egy kicsit koszos, de szép dísze lehet egy gyűjteménynek. 
4000 Ft-ért ingyen van :)

rugos_foci_hianyos_96061173514977.jpg

Rugós Foci - Az oldal látogatói ezt a játékot is ismerhetik már, mivel az én gyűjteményemben is van egy hasonló darab. Mint láthatjátok nem egy teljes játékról van szó. Amiért mégis bekerült az ajánlóba az a két kapunak és a könnyen pótolható figuráknak köszönhető.
Ennek fényében a kért 500 Ft egyáltalán nem sok érte.

sportron_regi_video_jatek_11590148801658.jpg

Sportron TV játék - Ezt a játékot is ismerhetik az oldal látogatói. Hosszú bemutató szólt a lapon a Videotonnál készült régi játékgépekről, aminek egyike volt a nyugatra szánt Sportron.
Most ezt a típust szeretném a figyelmetekbe ajánlani, ami működőképes állapotban vár benneteket.

retro_lovas_jatek_56979123122786.jpg

Lovas Tivoli - Mint tudjátok imádom a régi Tivoli játékokat. Ezúttal a Ti figyelmetekbe is egy ilyen játékot szeretnék ajánlani. A Lovas Tivoli játék gyártója számomra ismeretlen, de gyaníthatóan valahol a keleti blokkban készült.
A kilövő már nincs éppen jó állapotban, de az 1000 Ft-ot így is megéri.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr428024286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása