Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.38.hét
2015. szeptember 21. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.38.hét

Természetesen a megszokott rendszerességgel jelentkező TOP5 rovatra is számíthattok a héten, amelyben ezúttal is igyekeztem néhány nagyon jó áron megszerezhető régi játékot összegyűjteni nektek.
Vágjunk is gyorsan a közepébe!

8de7_1_big.jpg

Stempel játéknyomda - Erre a játékra ismét konkrétan emlékszem gyerekkoromból, sőt volt is nekem ilyen (Öcsém betűnyomdát kapott, amit persze akkor érdekesebbnek találtunk).
A klasszikus játék hiánytalan állapotban, eredeti nyomdapárnával várja új tulajdonosát. Jelenleg egy 500 Ft-os licittel nyerők lehettek, ami egy 40 éves játéknál nem is rossz.

ade7_3_big.jpg

Schenk Dominó - A gyűjtők számára nem kell különösebben bemutatnom a Schenk játékokat. A Schenk György által vezetett vállalkozásnak sok kellemes percet köszönhetnek a kicsik és az idősebbek egyaránt.
Ezúttal egy eredeti dominó készletet ajánlok a figyelmetekbe, ami eredeti dobozában, hiánytalanul várja a licitálókat. A játékra már egy 2000 Ft-os licittel esélyetek van, ami nem is olyan rossz.

8ce7_1_big.jpg

Figura Építőszekrény - Viszonylag ritkán ajánlok igazán régi játékokat, mert inkább a 60-as, 70-es évek az ami érdekel, de most kivételt teszek. A Figura Építőszekrény árával és állapotával keltette fel a figyelmemet. Az 1920-ban készült fa építőjáték csodálatos állapotban maradt meg.
Egyetlen darab hiányzik belőle, amit akár még pótolni is lehet. Sajnos a verses, képes mesekönyv úgy tűnik elveszett az idők során, de így is gyűjteménybe illő darab.

Az ára csak 2900 Ft fixen, amit mindenképpen érdemes megadni érte!

9de7_2_big.jpg

Világutazók Társasjáték - A Kartográfia által készített és a Minerva által kiadott társasjátékról eddig még nem is hallottam. Az oktató társasjáték nagyszerű állapotban maradt meg. A doboz kiváló állapotban van, összesen 17 kártya és két figura hiányzik a csomagból - azonban ez utóbbiak pótlása, legyártása nem egy komoly feladat.
A 2000 Ft-os kikiáltási ár egyáltalán nem sok ezért a ritkaságért, így érdemes figyelnetek ezt az aukciót is!

0de7_1_big.jpg

Piff-Puff Ügyességi játék - A szarvasi Plastolus által gyártott és Triál által forgalmazott ügyességi játékban nagyon egyszerű a feladat. A játékhoz tartozó két pisztollyal kellett lelőni a céltáblára felhelyezett figurákat.
Ritkaság az eredeti dobozban megmaradt hiánytalan játék, így érdemes figyelnetek a jelenleg 1 Ft-on álló aukciót!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr167805394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása