Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.36.hét
2015. szeptember 06. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.36.hét

Eltelt egy újabb hét, így éppen itt az ideje, hogy ismét a Heti TOP5 régi játék ajánló rovattal jelentkezzek. Ezúttal tényleg sikerült néhány igazán klassz ritkaságot előásnom nektek a hazai aukciós oldalak kínálatából.
Van köztük amivel még dolgozni kell egy kicsit, de van olyan is ami azonnal a polcra rakható.

87e7_4_big.jpg

Skoda 110R Lendkerekes - A klasszikus Skoda 110R Coupe, amit távirányítós változatban beszerezni szinte lehetetlen, lendkerekes változatban pedig még nem is láttam.
Az 5000 Ft-os áron megvásárolható játéknak hiányzik a csomagtartó fedele, így ezen egészen biztosan dolgoznia kell még a vásárlónak, de a lökhárítók és az ablakok megvannak és ez a lényeg.

a2e7_6_big.jpg

Műanyag katona csomag - Bizony gyerekkorunkban nem gondoltuk volna, hogy ezek a játékok egyszer komoly pénzekért cserélnek majd gazdát, de hát a retro az már csak ilyen.
A jelenleg 3000 Ft-on álló csomagban találhattok vadnyugati és világháborús figurákat, épületeket és járműveket is.

e7e7_1_big.jpg

Skála Slalom társasjáték - A 80-as években örvendett népszerűségnek a Skála-Coop által forgalmazott Slalom néven ismert mágneses elven működő társasjátéka.
A most figyelmetekbe ajánlott darab hiánytalan várja a régi játékok iránt érdeklődőket 2999 Ft-os áron jelenleg.

c7e7_1_big.jpg

Lemezárugyár Plymouth távirányítós - Ezt az autót nem kell bemutatni különösebben egyetlen hazai gyűjtőnek sem. A legnagyobb aukciós oldalon most feltűnt példány egy kicsit lelakva, sirályszárnyak nélkül várja, hogy egy lelkes amatőr életre keltse.
Munka lesz ezzel a játékkal is, de karosszéria jó állapotban maradt meg, így csak a hiányzó szárnyak pótlása és az alváz rendbetétele a feladat a vásárló számára.
Jelenlegi ára 5000 Ft, míg villámáron 9000 Ft-ért lehet a tietek a játék.

c7e7_1_big_1.jpg

Postás játék - Az egykori Magyar Postát népszerűsítő társasjátékot mindenképpen szeretném most a gyűjtők figyelmébe ajánlani. A kiváló állapotban megmaradt társasjátékhoz minden megvan, hogy akár most is kellemes szórakozást nyújtson 2-6 játékosnak.
A 2000 Ft-os kikiáltási ár ehhez képes nagyon barátságos, így érdemes elgondolkoznotok a vásárláson.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr217765728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása