Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.31.hét
2015. augusztus 03. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.31.hét

Néhány hetes szünet után igyekszem egy kis figyelmet fordítani a blogra, amit az utóbbi hetekben elhanyagoltam. Ennek köszönhetően most gyorsan visszatér a Heti TOP5 ajánló rovat, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekeztem nektek összeszedni 5 jó áron megszerezhető régi játékot.

79d7_1_big.jpg

PIKO Mangusta - Egy viszonylag gyakori vendéget ajánlok az aukciós oldalak kínálatából most a figyelmetekbe. Ez nem más mint a PIKO Mangusta gépe, ami a gyerekkorom egyik legnépszerűbb autója volt a távos Wartburg mellett.
A 7000 Ft-os kikiáltási ár szinte ajándék, mivel a távirányító mind a két fele megvan, így érdemes figyelmet szentelnetek az aukcióra.

09d7_1_big.jpg

ITES Tatra távos teherautó - Bár nem egy olcsóság, azonban ritkasága és állapota miatt mindenképpen a gyűjtők figyelmére érdemes.
A játék kiváló állapotban maradt meg és a távirányítója is szokatlan módon egészen van. Ennek megfelelően a jelenlegi 10.000 Ft-os ár is reálisnak mondható.

19d7_6_big.jpg

DMSZ Fröccsöntött piros autó - A homokozó játékokat egészen biztosan sokan ismeritek. Ezek egy része Debrecenben készült és biztosan sokan emlékeztek ezekre a játékokra az óvodából.
Most egy DMSZ által készített Forma 1-est ajánlok a figyelmetekbe, ami apróbb hiányosságokkal (kormány, versenyző) vár benneteket. Az ára ennek megfelelően lett kialakítva, így érdemes figyelnetek az aukcióra.

e7d7_7_big.jpg

Sonic Control Racing Car - A gyerekkoromból emlékszem még ilyen autókra, amit eszeveszetten csattogó távirányító segítségével irányíthattunk. Az utóbbi időben ezek a játékok teljesen eltűntek, így igazán üdítő látvány egy hangirányítású Formula 1-es autót látni a hazai aukciós oldalak kínálatában.
A játék működőképesen, viseletes eredeti dobozban vár benneteket 6900 Ft-os áron.

a6d7_1_big.jpg

Autó Kvartett autóskártya - Na erre a játékra egészen biztosan minden fiú emlékszik. Számtalan órát töltöttünk az Autó Kvartett kártyák társaságában, kiabálva vagy éppen nevetve.
Csatáztunk, játszottuk sebességre, lóerőre vagy ami éppen eszünkbe jutott. Ezért is érdekes a most figyelmetekbe ajánlott aukció, mivel a csomag komplett és Ladát és Trabantot is találhattok a kék hátlapos csomagban.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr27676920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2015.08.27. 10:39:20

Köszi, a de Tomasot még aznap leütöttem és el is vittem.
Az egyik első lámpája hiányzik, a kormány szorult (megcsináltam), meg a motor elég gyengus, de megy :)
süti beállítások módosítása