Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.27.hét
2015. július 12. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.27.hét

Természetesen a hétfő közeledtével érkezik a megszokott Heti TOP5 ajánló rovat, amelyben ezúttal is megtalálhatjátok a hazai aukciós oldalak ajánlatai közül az érdekeseket.
Ezúttal több régi és igen ritka játék is bekerült a rovatba, amelyek közül néhány viszonylag olcsón lehet a tietek.

8cc7_1_big.jpg

Két soros görkorcsolya - A 70-es években örvendett igazán nagy népszerűségnek az állítható méretű, két soros görkorcsolya. A szülők szívesen vásárolták, mivel a gyerek növésével a méretet is lehetett módosítani és így szerencsés esetben évekre le volt a gond erről a nyári játékról.
Most egy nagyszerű állapotban megmaradt példányt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amit fix 2500 Ft-ért tudtok megszerezni.

c0d7_1_big.jpg

Kamaz homokozó dömper - Igaz nem a 70-es évekből ismert klasszikus MAZ dömper, de a 80-as évek elejéről származó Kamaz dömper sem utolsó egy gyűjteménybe.
Ez a példány ráadásul tényleg kiváló állapotban maradt meg. Érdemes figyelnetek a jelenleg 2499 Ft-on álló aukciót!

f0d7_1_big.jpg

Játéktelefon dobozában - Az óhidi Vörös Csillag MGTSZ által gyártott játékra egészen biztosan sokan emlékeztek. A játéktelefon a gyerekkorunk szerves része volt, amivel könnyedén létesíthettünk kapcsolatot a szomszéd szobával, vagy a szomszédban lakó barátunkkal is.
Kicsit furcsa ez így mai szemmel, de ez még jóval a mobil telefonok előtt volt, amikor még a vezetékes telefon is kiváltságnak számított.

41d7_1_big.jpg

Pajtás játéktelefon - Na ez egy igazi ritkaság. A bakelitből készült Pajtás játéktelefon talán a 60-as évekből származhat. A kicsit komor hangulatú fekete készülékpárt még nem is láttam soha a hazai aukciós oldalak kínálatában.
Az ára 9000 Ft fixen, de ezért cserébe két készüléket kaphattok, amelyek alján még az eredeti használtai leírás is kiválóan olvasható.
Szép és értékes darabja lehet bármelyik gyűjteménynek.

a0d7_2_big.jpg

Felelj gyorsan! - Egy klasszikus társasjáték, amit minden játszott papíron a barátaival gyerekkorában. A feladat egyszerű. A kérdező pörget egy betűt, majd pörget egy kategóriát, amit követően az egyik játékosnak azonnal válaszolnia kell.
Ha ez sikerül, akkor 2 pontot, ha 10 mp-en belül sikerül, akkor egy pontot kap, aminek megfelelően a bábuja előre léphet a mezőn. Az összesen hat gyerek számára szórakozást nyújtó játék kiváló állapotban maradt meg, az ára is ennek megfelelő (10.500 Ft).

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr157620664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.07.13. 20:37:26

Olyan homokozó dömper még van némelyik óvodában.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.07.13. 23:32:42

Jó állapotú, működőképes, lendkerekes BHG bakelit játkautó mennyit és manapság?

ToyaHSW 2015.07.19. 18:19:53

@A megvalósult amerikai ólom..: Sajnos ezt nem lehet megmondani. Minden annyit ér amennyit adnak érte. A jelenleg gazdasági helyzetben pedig inkább a gyűjtőkre van jó világ és nem az eladókra.
süti beállítások módosítása