Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 24.hét
2015. június 21. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 24.hét

Ezen a héten is igyekeztem összeszedni nektek a különleges régi játékokat, amelyekre érdemes figyelmet fordítani a hazai aukciós oldalak kínálatában.
A mai felhozatalban találhattok társasjátékot, kisautót és játékfegyvert is többek között.
Na vágjunk is bele.

17c7_1_big.jpg

Kooperativ szovjet társasjáték - A játék, amit most a figyelmetekbe ajánlok nagyon hasonlít a hazai fejlesztésű Gazdálkodj okosan! játékra.
Természetesen az egykori Szovjetunióban készült változaton mások a mezők és a cirill betűs felírat is nehezíti a játékot, de ettől függetlenül egy gyűjteménybe 2000 Ft-ért simán megéri.

47c7_1_big.jpg

Me-702 Fire Chief távirányítós lemezautó - Viszonylag sok példányban van az országban ez a kínában gyártott távirányítós lemezjáték, ám sok esetben hiányos vagy teljesen leépült példányok kerülnek fel az aukciós oldalak kínálatába.
A most érkezett darab sem tökéletes, de valószínűleg egy egyszerű forrasztással orvosolható a hibája, így érdemes figyelmet szentelnetek rá. Jelenleg már 1800 Ft-os licittel nyerők lehettek, szóval érdemes figyelnetek az aukcióra.

77c7_1_big.jpg

Lemezjáték géppisztoly - Egy igazi retro fegyver gyerekeknek lemezből. A pontos korát nem sikerült belőnöm, de valószínűleg egy kicsit fiatalabb példány mint a hazai fejlesztésű hasonló termék.
Sajnos az elemfedél hiányzik és a működőképességéről sincs semmi infó, de talán néhány száz forintot így is megér valakinek.

57c7_3_big.jpg

Retro CCCP motorversenypálya - Egy igazi régi szovjet gyártású motorverseny pályát ajánlok most a figyelmetekbe. A játékot az eladó eredeti dobozában kínálja eladásra és csak néhány törött elem csorbítja a tökéletes élményt.
A játékot 3600 Ft-os áron tudjátok megvásárolni.

c7c7_5_big.jpg

BigTrak programozható jármű - Eddig általában az Elektronika IM11-est ajánlottam a figyelmetekbe, aminek bemutatásakor mindig megemlítettem, hogy színtiszta lopás volt a BigTrakről.
Most végre egy eredeti BigTrak-et is eladásra kínálnak, így ha érdekelnek az autók érdemes erre a játékra figyelmet fordítanotok. A kikiáltási ár 5000 Ft, amit egészen biztosan megkap majd az eladó érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr897562382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása