Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.19.hét
2015. május 04. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.19.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott ajánló rovat, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem kiválasztani nektek a jó áron beszerezhető régi játékokat.
Szerencsére ezen a héten is ráakadtam néhány érdekességre, így mindenképpen érdemes átböngésznetek a kínálatot és a nektek tetsző játékokra megtenni a licitet.

f8b7_4_big.jpg

Norma versenyautó - Eddig még nem láttam hasonlót, így mindenképpen ajánlom a figyelmetekbe ezt a játékot. A Norma céget nem kell bemutatnom, mivel már több távirányítós kisautójuk szerepelt az oldalon. Most egy sima egyszerű trafikokban árult gurulós autójukra szeretném felhívni a figyelmetekbe, amit 700 Ft-os fix áron vásárolhattok meg.

68b7_2_big.jpg

Művészeti kvartett - A kártyajátékok nagy népszerűségnek örvendtek a 70-es években, ennek köszönhetően a Kvartett autóskártyákon kívül számtalan változat készült.
Ezúttal a Művészeti kvartett kártyát ajánlom a figyelmetekbe, ami bár doboz nélkül, de hiánytalan állapotban várja új gazdáját jelenleg 900 Ft-os áron.

85b7_1_big.jpg

Trafikárú műanyag játékok - Egy négy darabos műanyag játék csomagon akadt meg a szemem, amit mindenképpen ajánlok a nosztalgiára fogékony gyűjtők figyelmébe. A homokozókban és vízpartokon használt játékok között megtalálhatjátok a hajót, a gokartot, az autót és a markolót is.
A csomag minimum ára 2000 Ft.

67b7_2_big.jpg

Közlekedési dominó - Erre a játékra konkrétan emlékszem is a gyerekkoromból, de a pontos cél és feladat már nem igazán rémlik.
A gyerekek közlekedési ismereteit hivatott növelni ez a játék, amit most hibátlan állapotban, eredeti leírással, eredeti dobozban vásárolhattok meg a legnagyobb hazai aukciós oldal kínálatában.
Az 1200 Ft-os ár egyáltalán nem sok érte, így érdemes elgondolkodnotok a dolgon.

68b7_5_big.jpg

Bono szorzójáték - Ismét egy oktatási céllal készült játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Ezúttal a Bono által Csehszlovákiában fejlesztett szorzást gyakorló elektromos játékot találtam a hazai aukciós oldalak kínálatában.
A játék felépítésre és működési elvre pontosan megegyezik a már bemutatott Felelj ha tudsz! és Polikresz II játékokkal. A jelenlegi ár 1750 Ft, amit mindenképpen megér.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr647428780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása