Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.16.hét
2015. április 12. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.16.hét

Sajnos a munkám miatt és a hét rövidsége miatt nem nagyon volt időm foglalkozni a hazai aukciós oldalak kínálatával, de így a hétvégén már szakítok a megszokott rovatra időt.
A jövő hétre ajánlott játékok között szinte mindent megtalálhattok, ami klasszikus, régi és egy gyűjtő számára értékes lehet.

31b7_4_big.jpg

Gyereknyomda - Mesefigurák: Egy klasszikus darab, amit ha játékokat gyűjtötök legalább egy változatban érdemes beszereznetek.
Ajánlottam már hasonló stílusú betűnyomdát is a figyelmetekbe, de a mesefigurás nyomda az 1500 Ft-os árával egészen biztosan sokatok tetszését elnyeri majd.

7aa7_1_big.jpg

A fele sem igaz!: Egy régi TV-s játék alapján készítette a Polytoys ezt a játékot, aminek alapjául a Polikresz II-es szolgált és a működési elv is teljesen hasonló.
A Vágó István nevével reklámozott játék eredeti változata hatalmas siker volt a televízióban és most 2000 Ft-os áron Ti is megvásárolhatjátok a hazai televíziózás és játékgyártás történelmének ezen apró darabkáját.

8fa7_4_big.jpg

Mehanotehnika flipper lemezjáték: Jugoszláv játékkal nagyon ritkán találkozni a hazai aukciós portálok kínálatában, flippert pedig egyáltalán nem láttam eddig.
Most a Meganotechnika által gyártott Star Mission névre keresztelt asztalt tudom a figyelmetekbe ajánlani, ami megoldásaiban kísértetiesen hasonlít a Lemezárugyár DingBall játékára.
Persze mivel nagyon ritka játékról van szó, mindenképpen érdemes figyelemmel kísérni az aukciót, ami jelenleg 2380 Ft-os ajánlatra vár.

dca7_1_big.jpg

Technokid Fémépítő: A kicsit gyalázatos állapotban megmaradt doboz legalább jó állapotban megmaradt játékot takar. A Technokid építőjáték a hazai ipar remeke, így ha a magyar játékokat gyűjtitek egészen biztosan érdemes a figyelmetekre az aukció, ahol jelenleg 2500 Ft-al nyerők lehettek.

ada7_2_big.jpg

Szovjet játék varrógép: Csodálatos állapotban, tökéletes matricázással maradt meg ez a gyönyörű régi varrógép játék, amive egészen biztosan sok babaruha készült.
Az ilyen minőségben megmaradt játék kincset ér, amiről a 9 aukciófigyelő is tanúskodik. Jelenleg 2200 Ft-al szállhattok be a licitbe, aminek nem is tudni hol lesz a vége :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr917361522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása