Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.12.hét
2015. március 15. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.12.hét

Bár egy kicsit kevesebb időm jut mostanában a munkám miatt a régi játékokkal foglalkozni, ez nem jelenti azt hogy a blog időről-időre ne újulna meg.
Természetesen ez azt is jelenti, hogy a megszokott és általatok is kedvelt Heti TOP 5 rovat sem tűnik el, sőt már most azzal folytatom a sort.

Nézzük milyen érdekes játékokat találtam nektek a hazai aukciós oldalak kínálatában erre a hétre.

52a7_1_big.jpg

Videoton TV Játék - Ezt az első szériából származó Videoton TV játékot most 7500 Ft-os kikiáltási áron találtam nektek a Vaterán.
A TV Játék a maga idejében hatalmas sláger volt, amivel falteniszt, jégkorongot és teniszt játszhattunk. Az általam ajánlott játék nincs kipróbálva és adapter sem tartozik hozzá, így inkább csak profiknak számíthat jó vételnek.

f3a7_1_big.jpg

Retro Türelemjáték - A megszokott türelemjáték, de mivel ezzel a formátummal még nem találkoztam, gondoltam talán a számotokra is érdekes lehet.
A feladat egyszerű, a két golyót kell eljuttatni a rajzolt figura szemének a közepére. Különösen tetszik a játék hátlapján található Szünetben: Szünidei matiné! felirat.
Az 1300 Ft-os ár egyáltalán nem számít magasnak érte, így talán érdemes elgondolkodnotok a vásárláson.

cf97_1_big.jpg

Mágneses ABC -  A Triál által forgalmazott játékkal a mai 40-es korosztály egészen biztosan találkozott már az óvodában vagy az iskola alsó tagozatán.
Az oktató jellegű játék feladata a betűismeret fejlesztése volt. Ma már nehéz elképzelni ezt, de 800 Ft-os kikiáltási áron újra átélhetitek az élményt.

0a97_1_big.jpg

Szlovén játék varrógép - Bár a 80-as években igazából a PIKO által gyártott varrógépekért bomlottak a lányok, de természetesen azért más cégek is ráálltak erre a vonalra.
Az általalam ismeretlen szlovén gyártó terméke kiváló állapotban vészelte át az elmúlt 35 évet, így most 800 Ft-ért újra varrhattok babaruhát a kicsinyke géppel.

02a7_1_big.jpg

Anti Aircraft bolygókerekes lemezjáték - A végére egy igazi csemegét tartogattam a régiségek iránt érdeklődő játékosoknak.A Kínában gyártott bolygókerekes Anti Aircraft névre keresztelt harckocsin nem múltak el az évek nyomtalanul.
A harckocsi radarja és az egyik takaró lemez hiányzik, míg a gép hátulja kicsit elnyomorodott. Ennek ellenére bátran kimerem jelenteni, hogy a jelenlegi 601 Ft-os áránál jóval többek ér a játék (amiről magatok is meggyőződhettek, ha megnézitek az Ebay kínálatát mondjuk).

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr917270491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2015.03.16. 09:04:13

videoton tv játékkal rendelkeztünk
süti beállítások módosítása