Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.8.hét
2015. február 19. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.8.hét

Egy kicsit legyűrt az influenza a lábamról, így némileg késve de természetesen a szokásos módon folytatom a Heti TOP5 rovatot.
Természetesen ezúttal is igyekeztem az érdekesebb és különlegesebb és jó áron megszerezhető játékokat a figyelmetekbe ajánlani. Kezdjük is a sort.

0897_1_big_jpg.jpgMűanyag katonai járművek - Egy igazi különlegességet ajánlok most a figyelmetekbe, ami a legnagyobb aukciós oldalon tudtok megszerezni viszonylag normális áron.
Valószínűleg a régi katonai járműveket tartalmazó csomag igazi trafikos játék a 80-as, 90-es évekből. Természetesen ha a kor játékait is gyűjtitek, akkor értékes darab lehet a gyűjteményetekben.

e797_1_big.jpgLemezjáték tűzhely palackkal - Ha a lányos játékok is a gyűjteményetek részét képezik, akkor ezt a különlegességet mindenképpen a figyelmetekbe szeretném ajánlani.
Sajnos tippem sincs mikor készülhetett a gyönyörű zöld színben pompázó tűzhely, aminek tartozéka a gázpalack is. Az 1500 Ft-os villámárat akár még barátinak is nevezhetném.

a697_1_big.jpgRetro játékcsomag - Tévesen az eladó trafikáruként adta meg az aukció megnevezését, amelyben építőjátékok, mágneses kirakó, társasjáték és egy becsületes adag bontatlan műanyag katona is található.
Ha gyűjtő vagy, akkor sejted hogy ez a csomag lényegesen többet érhet mint a jelenlegi 2000 Ft-os ár.

2797_1_big.jpgWooly Willy Mágneses játék - Kiváló állapotban, lényegében hiánytalanul vár benneteket az aukciós oldalon a csehszlovák (?) gyártmányú Wooly Willy játék.
A feladat igen egyszerű volt. A kis rajzoló eszköz segítségével a kopasz fejet kellett átmaszkírozni némi vas reszelékkel. A jelenleg 800 Ft-os ár több mint baráti az Ebay kínálatát is átnézve.

5697_1_big.jpgPolice 07 Társasjáték - A Novoplast által gyártott játékot egyetlen 40-esnek sem kell bemutatni. Sok kellemes délutánt töltöttünk barátainkkal a Police 07 társaságában és próbáltunk nyomozni.
A nagysikerű játék ára viszonylag állandó, csak nagyon ritkán jutni hozzá hiánytalan állapotban fellelt darabokhoz gombokért. A választásom most egy 5000 Ft-os kikiáltási és 6000 Ft-os villámáron kirakott játékra esett, ami szerintem még jó vétel lehet egy gyűjtő számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr87189893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2015.02.20. 20:07:47

police 07-ben nem volt könnyű dolga a rendőröknek

volt valami hasonló játék, de ott egész európában lehetett utazgatni

ToyaHSW 2015.02.21. 09:43:17

@pingwin: Scotland Yard néven futott az eredeti változata, nem tudom arra gondolsz-e.
süti beállítások módosítása