BLK Led Star
2015. november 18. írta: ToyaHSW

BLK Led Star

blk1.JPG

Most egy olyan játékot szeretnék bemutatni nektek, amiről magam is nagyon keveset tudok. Ez pedig a Tiszabábolnai Rákóczi MGTSZ által gyártott BLK Led Star társasjáték.A 70-es évek második felében és a 80-as évek első felében nagy népszerűségnek örvendtek a LED-es játékot. Ezt a hullámot igyekezett meglovagolni az MGTSZ A Led Star játékkal.
A játékhoz 4-4 piros, fehér és zöld figura tartozott, az elem behelyezését követően pedig hanggal és hang nélkül is eltudtok indítani a játékot. A felső részen található mezőben hat részre volt osztva, mindegyikben egy-egy LED kapott helyet. 
A Sensor gomb megnyomásával tudtuk imitálni a kockadobást és így haladhattunk előre a táblán egészen a célig.

Sajnos leírás hiányában csak tippeltem a játékszabályokat, de számomra valahogy ez tűnt logikusnak.
Remélem az oldal látogatói között akad olyan, aki találkozott a játékkal és a szabályokat is ismeri.

A játék működőképes és hiánytalan, ami ennyi év elteltével nem kis bravúr. Bár számomra ismeretlen volt ez a LED-es játék, a gyűjteményben így is biztos helye van.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr488089680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2015.11.19. 23:40:56

Egy "Ki nevet a végén?"-re meg egy "Lóverseny"-re emlékeztet, de nem tudtam fejben összerakni a látottakat. A mágneses figurákat a mezőkre téve nem történik valami?

A fehér krokodilfej hogyan működik? :-)

MDS 2023.04.27. 13:49:01

Ezt anno megkaptam én is, de talán nem fehér volt, hanem kék. Sose játszottam vele, tetszett a szenzor rész és a ledek, de kb ennyiben ki is fújt számomra.
süti beállítások módosítása