TikTok nap - Foci-játék
2024. augusztus 10. írta: ToyaHSW

TikTok nap - Foci-játék

focijatek_1.JPG

Az elmúlt hónapban egy blog bejegyzésben igyekeztem bemutatni nektek a hazai fejlesztésű Foci-játék nevet viselő társasjátékot, amit valamikor a 60-as évek közepén alkottak meg.
Már akkor is tetszett ez a stratégiát és taktikát sem nélkülöző társasjáték. A bemutatást igyekeztek elég alaposan elkészíteni, de úgy gondolom egy videós kiegészítéssel sokkal könnyebb lehet a játék megismerése.
Ennek örömére a TikTok videók közül most ez a viszonylag frissen hozzám került játékról készített bemutatóra esett a választásom.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

@vintage_toys_ #toy #]#vintagestyle #vintage #fyp #retro #nekedbelegyen❤️ #magyartiktok #foryou #collection #gyujtemeny #magyar #tarsasjatek #boardgames ♬ eredeti hang - VintageToys

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4418464039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása