Mágikus tábla
2014. szeptember 10. írta: ToyaHSW

Mágikus tábla

DSC_0052t.jpg

A mai napra is tartogattam nektek egy érdekes játékot. A most bemutatásra kerülő Mágikus táblát több országban is készítették (Csehszlovákia, NDK, stb...) és kiválóan alkalmas volt a gyerekek szem-kéz koordinációjának fejlesztésére.
A működési elv viszonylag egyszerű. Két tekerő kerék segítségével kellett rajzolni a képernyőre, ahol egy tű mozgására megjelenit az általunk megálmodott rajz. Ha valami rosszul sikerült, akkor elég volt a játékot megrázni és máris eltüntethettük az eddigi munkánkat.

Sikerült egy kiváló állapotban megmaradt példányra szert tennem (különösen nagy öröm számomra, hogy így tudom megőrizni a jövő nemzedék számára), ami azt jelenti hogy a doboz, a használati utasítás (ezeket majd scannelem a dokumentum részbe), sőt még a segédfóliák is tökéletes állapotban maradtak meg.
Kipróbáltam és még a tekerők forgatásakor hallható nyekergő hang is megvolt, amire gyerekkoromból emlékeztem. Rajzolni ugyanúgy nem tudok vele, így tehát semmi nem változott :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr636685519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása