Lendkerekes Skoda 1000 MB
2014. augusztus 29. írta: ToyaHSW

Lendkerekes Skoda 1000 MB

DSC_0435a.JPG

Na akkor elérkeztünk az első lendkerekes gép bemutatásához. Az én gyerekkoromban hatalmas népszerűségnek örvendtek a lendkerekes autók.
Olcsó áruk és strapabírásuknak köszönhetően hosszú időre kellemes perceket szereztek a fiúknak. Mivel akkor még inkább karácsony környékén kaptunk csak távirányítós autót, így az egyéb alkalmakra maradtak a lendkerekes kocsik.
Ezek közül ezúttal a Csehszlovák KDN gyár 1:20-as méretarányú Skoda 1000 MB-jét tudom bemutatni nektek. Természetesen ez a játék is több színben (piros, zöld, kék, sárga, szürke) és több féle matricázással (verseny, széria) is készült.

Nekem a szürke széria változat van meg, ami még mind a mai napig tökéletesen üzemel (csak a szokásos karbantartást kellett elvégezni rajta) a kora ellenére is. Egyetlen viseletes pontja a matricázás, amit természetesen tudnék javítani, de úgy gondolom azzal elvesztené szépségét a játék.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr126646811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.10.10. 17:48:18

Húúú, ez nagyon gyatra másolat, elölről szinte rá sem lehet ismerni az ezerembére... 1000MB amúgy 1GB, praktikusabb így írni... :D

Meg a túlságosan bent ülő kerekek sem valami szép megoldások.
Ja, és ki kéne cserélni a kavicsos hátsó szélvédőt, mert így nem engedik át a vizsgán... :D
süti beállítások módosítása