TikTok nap - Alps Ambulance Car
2024. február 17. írta: ToyaHSW

TikTok nap - Alps Ambulance Car

ambulance5.jpg

Ezen a héten sem maradtok TikTok videó nélkül. Mint tudjátok az oldalnak egy külön csatornája is van, ahol a retro játékokon kívül kellemes emlékeket is igyekszem felidézni nektek.
Ezúttal egy játékos videót hoztam nektek, amelyben az Alps által gyártott bolygókerekes mentőautót ismerhetitek majd majd.

Tartsatok velem ezúttal is és ne felejtsetek el csatlakozni a TikTok csatorna követőinek egyre népesebb táborához!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

@vintage_toys_ #magyartiktok #nekedbelegyen❤️ #fyp #foryou #retro #toy #vintage #jatek #alps #batterytoys #ambulance #auto ♬ eredeti hang - VintageToys

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8418327879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása