TikTok nap - KN72 harcjármű
2023. július 28. írta: ToyaHSW

TikTok nap - KN72 harcjármű

image2.jpg

Ha péntek, akkor a szokásos TikTok napot tartom meg az oldalon. Mint tudjátok az oldalnak van egy TikTok csatornája is, ahol igyekszem a különböző régi játékokat bemutatni a követőknek néhány 3 perces videó formájában.
Ezúttal egy olyan játékról készítettem videót, amivel a blogon eddig még nem találkozhattatok ez pedig a KN72-es távirányítós harcjármű, amit az egykori Szovjetunióban gyártottak.
Most videó formájában megismerkedhettek a klasszikus játékkal.

Mindenképpen azt javaslom kövessétek a csatornát, ahol mindig igyekszem újdonságokkal, érdekességekkel jelentkezni!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

@vintage_toys_#70s#retro#gyerekkor#magyartiktok#nekedbelegyen❤️#vintage#80s#fyp#jatek#toy#remotecontrol#ussr#taviranyitos#soviet#cccp♬ eredeti hang - VintageToys

@vintage_toys_ #70s #retro #gyerekkor #magyartiktok #nekedbelegyen❤️ #vintage #80s #fyp #jatek #toy #remotecontrol #ussr #taviranyitos #soviet #cccp ♬ eredeti hang - VintageToys

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7018181335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása