TikTok nap - Ellegi LOLA Can-Am
2023. július 15. írta: ToyaHSW

TikTok nap - Ellegi LOLA Can-Am

image2.jpg

A tegnapi napom egy kicsit zűrösen alakult, így ma gyorsan pótolom a tegnap kimaradt TikTok napot. Ezúttal ismét egy újabb régi játékot mutatok be nektek, ami az Ellegi által gyártott távirányítós LOLA Can-Am autó lesz.
A játékról olvashattatok már a blogon, amit ide kattintva érhettek el.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

@vintage_toys_ #vintage #retro #toy #jatek #italy #remotecontrolcar #taviranyitos #olasz #magyartiktok #fyp #foryoupage #foryou #nekedbelegyen #batterytoy #elemesjatek ♬ Evanescent Nose - DJ BAI

@vintage_toys_ #vintage #retro #toy #jatek #italy #remotecontrolcar #taviranyitos #olasz #magyartiktok #fyp #foryoupage #foryou #nekedbelegyen ♬ Evanescent Nose - DJ BAI

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1718167470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása