Fürdőszobabútor lányoknak
2018. július 17. írta: ToyaHSW

Fürdőszobabútor lányoknak

jeanfurdo1.JPG

Ahogy ígértem nektek folyamatosan igyekszem feltölteni és megmutatni nektek a lányos játékokat, amelyeket Nádas Ildikónak köszönhetek.
A következő napokban folytatom a játékok bemutatását, amit a mai napon egy fürdőszobai készlettel kezdek meg.
A műanyagból készült játék egy fontos darabja egy kartonlap, ami megfelelő hátteret biztosít a bútorok elhelyezéséhez. Erre a lapra került fel a szappantartó, a törölközők és más egyéb apróságok, amelyeket a játék készítői nem gyártottak le.
Persze az igazi bútorok legyártásra kerültek, mégpedig nagyon igényes változatban. Bár apró részleteiben hasonlít a Playmobil hasonló játékára ezt a játékot mégis a Nyugat-Németországban található Jean cég készítette.

A babaház fürdőszobájának berendezésére készült játékban megtalálható egy kád, egy bojler, egy toalett és egy mosdó is.
Az aprócska műanyag játék igényesen lett kidolgozva. Ez tetten érhető a mosdó csaptelepén és a bojler kidolgozásánál is, ahol nem spóroltak a csillogó műanyag alkatrészekkel.
El tudom képzelni a kislányt, akinek ezzel kellett berendeznie a babaházának a fürdőszobáját, hogy mennyire elvarázsolhatta a rózsaszín-fehér-arany színkombináció.

Szerencsére a múzeumban nektek is lehetőségetek lesz elvarázsolódni majd a játékot nézve a lányotokkal vagy az unokátokkal, de addig jönnek a megszokott fényképek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7714119149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása