Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.28.hét
2018. július 08. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.28.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben igyekszem ismét jó áron megvásárolható régi játékokat ajánlani a figyelmetekbe.
Remélem ismét sikerült olyan játékokat csokorba gyűjtenem nektek, amire érdemes lecsapnotok.

28d9_2_big.jpg

Straume bolygókerekes jármű - Bár az eladó űrjárműnek hirdeti ezt a járgányt, de alapból bármi lehet. A megszokott bolygókerekes szerkezet található alatt, ami pontosan megegyezik a Straume Planetohod jármű alapjával.
Természetesen itt is vannak fények, így csak a felépítmény került rajta lecserélésre. Eddig még nem láttam hasonlót, így személy szerint azt gondolom a 6000 Ft-ot érdemes rászánnotok.

1bd9_1_big.jpg

EHRI lendkerekes kisautó - Az egykori NDK-ban gyártották ezt a kombi lendkerekes kisautót. A fém karosszéria egészen szép állapotban vészelte át az elmúlt éveket, így szerintem az 1000 Ft-os indulóáron érdemes rá licitálnotok.

1bd9_1_big_1.jpg

ITES Volga M21 Cabrio - Talán néhányan elolvastátok a ritka ITES játékokról szóló bejegyzést az oldalon. Abban szerepelt a Volga M21-es is, ami nagyon ritkán tűnik fel a hazai oldalakon.
Ezúttal egy kabrió változatra lehet licitálni, aminek egyetlen hiányosságának a szélvédő tűnik. Azt hiszen nem kell ecsetelnem, hogy így is különleges szerzeménynek számít.
Az ár ennek megfelelően egészen magasról indul, hiszen a kezdő licitet 35.000 Ft-al tehetitek meg.

bad9_1_big.jpg

Lemezárugyár Holdautó - Egy klasszikus magyar darab, ami bár szenved hiányosságoktól és sérülésektől mégis a menthető kategóriába tartozik. A bolygókerekes Holdautó nagyon népszerű volt a gyerekek körében a hungarocell labdának és a villogásnak köszönhetően.
A most eladásra kínált darab viszonylag egyben van, de azért közel sem tökéletes. A fűvóka műanyagja törött és a két hajtómű is hiányzik a játékról, de ezeket javíthatjátok.
Ha sikerül a kikiáltási ár körül (4900 Ft) megszereznetek, akkor jó vételt csinálhattok.

c7d9_4_big.jpg

Interkozmosz RC holdjáró -  Ezt a szovjet klasszikus hernyótalpas játékot a blog látogatói már jól ismerhetik. Többször szerepelt már valamelyik testvére az ajánló rovatban, azonban azok minden esetben drótos távirányítóval rendelkeztek.
Ez most a jóval ritkább RC változat, aminek működéséről nem tudni semmit. Az állapota szép, a kikiáltási ár nem túl magas, így érdemes bepróbálkozni egy licittel. Jelenleg 6400 Ft-al lehettek nyerők!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6414101087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása