Rábák keresik új gazdájukat!
2017. február 14. írta: ToyaHSW

Rábák keresik új gazdájukat!

16295190_1619814918033886_335978013_n.jpg

A Lemezárugyárban készült Rába teherautókat nagyon sokan kedvelik és gyűjtik. Most egy egyedülálló gyűjteményt szeretnék bemutatni nektek, ami ráadásul eladó is.
Jó lenne ha valaki egyben tudná tartani ezt a ritka, nagyrészt soha nem használt, dobozos csomagot, mert valóban kincsről van szó. Előre szólok, hogy hat számjegyű összegről beszélünk a gyűjtemény esetében, ami már közelebb esik a hét számjegyhez inkább.

Ha érdekelnek benneteket a részletek, akkor akár itt, akár a Facebook bejegyzésnél, akár az Index régi játékautók,gyerekjátékok fórumában jelezhetitek azt.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1812262036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása