Játékmúzeum TV 6.rész
2016. december 17. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 6.rész

title_5.jpg

Ha szombat, akkor ígéretemnek megfelelően Játékmúzeum TV adás következik. Ezúttal a múlt héten beharangozott PIKO által gyártott távirányítós DeTomaso Mangustát mutatom be nektek.
A játék különösen fontos az életemben, hiszen ez volt az első olyan távirányítós autóm, ami igazán mély nyomokat hagyott bennem. Persze ebben komoly szerepe volt, hogy egy általam soha nem látott sportkocsit vezethettem a lakásban.

Szokatlan módon ezúttal két Mangustát is bemutatok nektek. Az egyik a külsőleg és belsőleg is kiváló állapotban lévő változat, amit Cságoly Tamás ajánlott fel, míg a másik a saját kicsit kopottabb szerzeményem.
Míg az előbbit csak külsőleg és működés közben teszteltem, addig az utóbbit darabokra is szedtem a jobb megismerés érdekében.

Remélem a legújabb rész is elnyeri majd a tetszéseteket. A következő epizód valószínűleg csak karácsony után kerül fel a netre, de még azt sem zárom ki hogy 23.-án elérhető lesz a Játékmúzeum TV 7.adása.
A következő részben a Videoton klasszikus zöld színű TV játékát mutatom majd be nektek.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr612054779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása