Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.46.hét
2016. november 13. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.46.hét

Természetesen ha vasárnap, akkor jön az elmaradhatatlan ajánló rovat, amelyben ezúttal is igyekeztem jó áron megszerezhető ritkaságokat összegyűjteni nektek.
Remélem ismét találtok a kínálatban olyan játékot, amire érdemes lecsapnotok.

dfd8_2_big.jpg

TOMY Screwball Scramble - Akik ismernek tudják, hogy nagyon kedvelem a régi TOMY játékokat. A különleges kapcsolat az ötletességnek és az egyedi megoldásoknak köszönhető többek között.
Ezúttal ismét ráakadtam egy gyöngyszemre, ahol a golyókat kell eljuttatni a megfelelő helyre, ehhez pedig jó reflexekre és ügyességre van szükség.
A kikiáltási ár 4990 Ft, ami kicsit borsos, de hátha valakit így is érdekel.

a2e8_1_big.jpg

Óraműves kisvasút - Ismét egy klassz régi játékot tudok megmutatni nektek. Ezúttal egy óraműves kisvasúton akadt meg a szemem, ami kompletten, kicsit kopott dobozban, kicsit rozsdásan várja új gazdáját.
A rozsda természetesen pillanatok alatt eltüntethető, így a 3800 Ft-os ár sem reménytelenül sok.

a2e8_1_big_1.jpg

ITES lemez Jeep - Ismét egy felhúzós játék. Ezúttal az Csehszlovák ITES gyárában készült klasszikus Jeep egyik jó állapotban megmaradt darabját tudom a figyelmetekbe ajánlani.
A játéknak bár kicsit viseletesen, de megvan az lehajtható ablaka és az eredeti kulcsa is.
Jelenleg kicsit többet kell adni érte mint 1500 Ft, de minden gyűjtemény ékköve lehet a játék.

54e8_3_big.jpg

Óraműves hajó - Szintén egy régi óraműves játékot szeretnék a gyűjtők figyelmébe ajánlani. A modern hajó valószínűleg a 80-as évek második feléből származhat a formája alapján.
Sajnos a kulcs nincs meg hozzá, de ez egy gyűjtő számára csak aprócska akadályt jelent. Az ár jelenleg 1 Ft!

84e8_1_big.jpg

15-ös játék Monchichi - A 15-ös játék a 70-es, 80-as évek klasszikusa volt. Számtalan változatban beszerezhették a szülők a trafikokban, így lekötve a gyereket 1-2 órára.
Ajánlottam már figyelmetekbe Pityke őrmesteres, Malévos és egyéb változatokat, de a 80-as évek slágere a Moncsicsi eddig kimaradt a szórásból.
Most pótolom a mulasztást, így Ti is bővíthetitek a gyűjteményeteket. Az ár 500 Ft fixen!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3611958719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása