Kisautók, mert azok sem hiányozhatnak
2016. szeptember 16. írta: ToyaHSW

Kisautók, mert azok sem hiányozhatnak

kisauto1.JPG

Eddig még nem kaptam meg a kérdést, hogy: Miért nincsenek kisautók a gyűjteményben?. Gyorsan meg is előzőm ezt a kérdést a mai bejegyzésemmel.
Természetesen vannak kisautók, de nincs kifejezetten egy típus a gyűjteményben. Természetesen emlékszem a kultikus Matchbox gépekre, hiszen nekem is ezek voltak általában. A gyűjteményben azonban található Matchbox, Hot Wheels, Metalcar, Majorette és teljesen noname darab is.
Nem törekszem rá,. hogy hibátlan és dobozos darabok legyenek a gyűjteményben, hiszen az egy teljesen másik hobby, ráadásul én igyekszem olyan játékokra szert tenni, amelyeken látszik hogy játszottak velük.
Na a kisautó gyűjtemény ilyen :)

Talán csak egy-két sérülésmentes darab található benne, a többin látszik hogy nem voltak kímélve. Természetesen ez így is van rendjén.
Arra kérlek benneteket, hogy ha nektek is van kiselejtezésre ítélt kisautótok, akkor inkább adjátok fel postán nekem, ígérem a gyűjteményben jó helyen lesz.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5011713543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása