Régi TT kisvasút
2016. július 15. írta: ToyaHSW

Régi TT kisvasút

tta.JPG

A vonatokról már ejtettem szót az oldalon és külön kiemelem mindig, hogy nem igazán vagyok szakértője a témának, ellenben nagyon szerettem és szeretem a kisvasutakat.
A múltkor már bemutattam a Székely Krisztián által felajánlott H0-ás Junior készletet, amit most a szintén általa felajánlott TT-s modellvasúttal folytatok.

Krisztián gyerekkori játékait ajánlotta fel, így ennek megfelelő állapotban kaptam meg azokat. A csomagban érkezett négy mozdony, hat darab vagon, néhány épület, sín, váltó és trafó is.
Kezdjük is a sort a mozdonyokkal, amelyek között megtalálható a Berliner Bahn 2640 TT Diesel, a szovjet E-Lok 4C1-003, BTTB 02631 Diesel BR 103 033 és egy alap gőzmozdony is.
A vagonok között megtalálható a DR 21-61-33, PKP 401Z, BTTB TT 2, egy számomra ismeretlen tehervagon, 515038-13012-3 személyvagon és a WK84 TT BTTB postakocsi.

A vagonok nagyobbik része egészen jó állapotban maradt meg, lényegében csak a postakocsi az ami nagyon hiányos és sérült.
A mozdonyok közül néhány darab üzemel, míg a többi csak dekorációnak lesz alkalmas.
Az apróbb házak és alagút korrekt állapotban van, de a táblák és oszlopok nagyobbik része sérült és hiányos. A csomaggal érkezett még egy trafó és egy kapcsolópult is.

A játékhoz sajnos az eredeti dobozok már nincsenek meg, így egy kartondobozban várja a bemutatkozás lehetőségét a kisvasút.
Addig is igyekszem gondos gazdája lenni és odafigyelni a TT-s kisvasútra is.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr588891038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása