IGRA Maly Hokej
2015. december 21. írta: ToyaHSW

IGRA Maly Hokej

jegkorong1.JPG

A tegnapi napon ígértem nektek egy újabb játékbemutatót, így a terveknek megfelelően következzen most az IGRA által gyártott Maly Hokej bemutatója.
Meg van nektek a csocsó? Nos, amit nekünk a focin alapuló játék jelentett, azt jelentette a jóval fejlettebb jégkorong kultúrával rendelkező Csehszlovákiában a Maly Hokej. A felépítése nagyon hasonlított a csocsó játékból megismertre, csak jóval kevesebb figura kezelése volt a feladatunk és a labdát is értelemszerűen korong helyettesítette.
A karok mozgatásakor a figurákat egy előre meghatározott úton lehetett előre-hátra mozgatni a pályán, míg a karok tekerésével a tengelyük körül fordultak meg a jégkorongozók.

A hangolat fokozása érdekében zászlókat lehetett rakni a pálya sarkaira. Itt a választék bőséges volt, így még akár még az imperialista országok csapataival is tudtunk játszani.

Az én változatomra a legnagyobb aukciós oldalon akadtam rá és kemény 999 Ft-ot fizettem érte, ami igazán kedvező árnak számít. A doboz kicsit viseletes, viszont a tartalék figurák, a karok végére illeszthető tartalék műanyagok, korongok, zászlók is megvannak a játékhoz.

Ez a játék is fontos része lett a gyűjteménynek és igazi korrajt a 70-es évek játékairól. Még egy régi csocsót kell mellé szereznem majd :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr368189870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fehérlapos 2015.12.22. 09:10:47

Megunhatatlan játék volt, igaz nekem a nagyobb változat volt meg, amiben hat játékos volt egy csapatban.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2015.12.22. 09:18:03

mi mindenre jó a cellux, igaz Meggájver is ragtapasszal fixált mindent

Fellegjáró Marci 2015.12.22. 13:37:31

Nekem is a nagyobb verzió volt meg! :)

vezérfika 2015.12.30. 17:51:50

ez gagyi, van ennél nagyobb, kapussal, akit külön bot irányít balra jobbra.
sajnálom a mai kölyköket akik fullhd-ban gamepaddal nyomják ugyanezt, de egyedül.
süti beállítások módosítása