Anker Tivoli (Fegyverek)
2015. október 19. írta: ToyaHSW

Anker Tivoli (Fegyverek)

ankertivoli1.JPG

A tivoli játékok nagy népszerűségnek örvendtek az én gyerekkoromba. Ez lényegében annak volt köszönhető, hogy más hasonló játék nem nagyon volt a piacon.
Persze flipperezni már akkor is el lehetett menni, de csak bizonyos kor felett, így az apróbbaknak maradt a klasszikus golyós tivoli játék. Ezekből a játékokból már többet is bemutattam nektek az oldalon. Most az Anker cég által gyártott Fegyveres tivoli játékot tudom bemutatni nektek.

A sorozat több darabból állt, így a fegyvereken kívül, autós, felfedezős és pillangós változata is volt a játéknak. A különböző változatok elkészítése nem volt túlságosan bonyolult feladat, hiszen csak a hátsó kép változott, a játék változatlan maradt minden esetben.
A feladat nagyon egyszerű volt. Négy golyó kilövésével kellett a lehető legtöbb pontot összegyűjteni. Mivel azonban a szabályok nem voltak kőbe vésve, sok esetben más elveket követve játszottunk.
Rövid távon szórakoztató játék volt a barátokkal, de egy estét nem lehetett erre az egy játékra felépíteni.

Az általam talált változat hibátlanul maradt meg és viszonylag olcsón sikerült hozzájutnom. Persze sok játékhoz hasonlóan ennek az ára sem szökött az egekbe, így az Ebay német oldalain 8-15 eurós áron dobozos változatokat lehet beszerezni.
A kereséshez segítségként annyit, hogy érdemes az Anker Kugelspiel szavakat használnotok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr667989597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása