Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.26.hét
2015. július 08. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.26.hét

Rövidke nyári szünet után folytatom a blogot. Természetesen új játékok is érkeztek hozzám az elmúlt időszakban, amelyek bemutatására majd sort kerítek és folytatom a megkezdett Heti TOP5 sorozatot.
A jubileumi 25.részbe is igyekeztem összeválogatni nektek a legérdekesebb játékokat a hazai aukciós oldalak kínálatából.

3fc7_6_big.jpg

Tomy Space Turbo - A 80-as években a Tomy rendkívül népszerű gyártónak számított az elektronikai területen. A gyűjteményeben már található ebből a korból játék, sőt már az ajánló rovatban is szerepelt a cég által gyártott autós játék.
Ezúttal a Star Wars-ra rákattant gyerekeknek készült Space Turbo-t ajánlom a figyelmetekbe, ami egy teljesen mechanikusan működő űrjáték.
Ilyen állapotban, eredeti dobozzal az Ebay kínálatában 25.000 Ft-ért találhattok magatoknak játékot, így akár még befektetésnek sem utolsó a 7000 Ft-os áron megszerezhető játék.

3fc7_1_big.jpg

Autókvartett - Ha ezt a szót meghallja egy mai 40-es férfi, akkor pontosan tudja miről is van szó. Igen, egy klasszikus kártyáról, amivel órákat tudtunk eltölteni.
Játszottuk lóerőre, sebességre, hatalmasakat csatáztunk ha azonos képességű gépeink voltak és kegyetlenül jól szórakoztunk az autótípusokat megismerve.
A most figyelmetekbe ajánlott játék a klasszikus változat, gyönyörűen megrajzolt autókkal. Persze nem tudom mennyire teljes a játék, de az állapota alapján a 3500 Ft-os ár egyáltalán nem sok érte.

ccc7_1_big.jpg

Viola Melodia és társai - Még általános iskolás koromból emlékszem erre a játékra. Járt az osztályunkba néhány zenei téren igazán tehetséges lány, akik sokszor múlatták az időt ezzel a játékkal.
Mindig egy kicsit irigykedve néztem őket, hiszen hasonló játékom soha nem volt és zenélni sem tanultam meg soha sem.
A 4500 Ft-os kikiáltási ár egyáltalán nem sok a játékokért, így érdemes megfontolnotok a vásárlást!

1dc7_1_big_1.jpg

Régi fa teherautó - Most egy rendkívül szép állapotban megmaradt régi fa teherautót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Szerintem egy Csepel volt a minta a készítés során, de elképzelhető, hogy más márkát választottak.
Az aprócska játék kiváló állapotban maradt meg, még az oldalára festett GAFU felírat is tökéletesen olvasható.
Ennek fényében a 10.000 Ft-os kikiáltási ár egyáltalán nem sok a minimum 50 éves játékért.

9fc7_3_big.jpg

Pajtás fémépítő - Meg mernék esküdni, hogy a hazai gyártású Pajtás fémépítő már szerepelt az ajánló rovatban. A kiváló állapotban megmaradt építőjátékot látszik, hogy gondos kezek csomagolták el.
A 10.000 Ft-os ár lehet, hogy egy kicsit húzós, de a szép állapotnak és az eredeti doboznak köszönhetően egyáltalán nem földtől elrugaszkodott.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr57611396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása