Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.22.hét
2015. június 08. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.22.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott régi játék ajánló rovat, amelyben a hazai aukciós portálok kínálatát átböngészve próbálom kiválasztani nektek az olcsón megszerezhető régi játékokat.
Kezdjünk is bele!

74c7_1_big.jpg

Ritka lemez repülőgép - Érdekes formájú katonai gép, amiről nagyon kevés derül ki az aukció alapján. A juharlevélből kiindulva valószínűleg a tengeren túlon készült a játék, ami kiváló állapotban maradt meg.
Természetesen vannak hiányosságai és hibái, valamint patinás is már, de ez adja meg ennek a ritka játéknak a szépségét.
Jelenleg 303 Ft-os ajánlattal már nyerők lehettek, de valószínűleg feljebb kúszik majd még az ár.

21c7_1_big.jpg

Metalbox Golyós játék - Tivoli egy kis ügyességgel párosítva. Ez lehetett a mottója a hazai Metalboxnak, amikor ezt a játékot készítette.
A golyókat a kilövés után a középső részen található pontozott részbe kellett bejuttatni a tábla mozgatásával, méghozzá úgy, hogy azok ne essenek át a lyukakon. 1100 Ft nem is olyan sok egy darabka hazai játéktörténelemért.

64c7_2_big.jpg

Famos Autos nyomda - Az egykori NDK-ból érkezett a most figyelmetekbe ajánlott játék. A VEB Famos Leipzig több féle változatban is gyártott nyomda játékokat, amelyek közül most az autósat tudjátok jó áron megszerezni.
Az 1500 Ft-ért elhozható játék az Ebay.de oldalon 20-25 euró közötti áron megy, szóval jó vételt csinálhattok vele.

dfb7_5_big.jpg

 

Lemezárugyár Lendkerekes Zastava - Na a Lemezárugyár által készített Zastavára én is emlékszem konkrétan a gyerekkoromból.
A 40-es éves kisautó természetesen nem úszta meg az elmúlt évek viharait, így néhány apróbb repedés éktelenkedik rajta. Mivel az ára jelenleg 1500 Ft, így nyugodtan ajánlom a figyelmetekbe.

91c7_3_big.jpg

Lemezárugyár Rendőrségi autó - Újabb Lemezárugyáras játékot találtam nektek, amire bizony ismét pontosan emlékszem a gyerekkoromból.
A Rendőrautó egy igazi klasszikus. A jelenlegi aukción kínált darab kicsit vacakul működő lendkerékkel, betolhatatlan antennával és egy 1.5 cm-es tető repedéssel vár benneteket. A 2000 Ft-os fix ár igazán jutányos érte, főleg hogy a képet nézve egy alapos takarítás csodákat tehet vele :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr857527414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása