Roller Project - Befejezve
2015. május 17. írta: ToyaHSW

Roller Project - Befejezve

dsc_0018_1.JPG
Régen nem írtam a Rollerről, de most itt az ideje, hogy megmutassam nektek a munka gyümölcsét. Természetesen még néhány apróság hátra van, de a roller jelenlegi formájában késznek van részemről nyilvánítva.
Néhány elemet láthattatok már lefestve, de ennek a története igazán hosszú. Végül a fém alkatrészen egy cink bevonat után több réteg festéseket kaptak, amit lakkozás követett.

A legutolsó alkatrész is felújításra került, persze igyekeztem megőrizni a játék eredetiségét. Az ülés nem kapott új borítást, helyette egy hatalmas takarításon esett át. A rozsdás sárvédők sok munkával nyerték vissza csillogó fényüket és persze ez is eredeti krómozással maradt meg.
Lényegében az egyetlen új alkatrész egy tengely, amit sikerült eltörnöm a szétszerelésnél. Persze a kormányra még kell valami fogó, de ez valószínűleg csak zsugorcsőből lesz megvalósítható, amelyet követően a cső végét is lezárom majd.

Íme néhány kép a kész játékról. Ítéljétek meg Ti, hogy mennyire sikerült visszaadnom a játék régi fényét :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr207468524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.10.10. 18:03:26

Haha, ugyanilyenem volt, a színe lehet hogy más volt, de a típus stimmel... :D
süti beállítások módosítása