Így újítanak játékokat a profik 2.
2024. szeptember 14. írta: ToyaHSW

Így újítanak játékokat a profik 2.

maxresdefault.jpg

Szerintem elég jó és szórakoztató ötlet ha egy kicsit elmerülünk a felújítások világába. Hozzám hasonlóan sokan csak arra törekednek, hogy játszható de patinás állapotba hozzák a régi játékokat, míg mások a teljesen gyári állapot visszaállítására törekednek.
Az ilyen komolyabb felújításokhoz komoly eszközökre van szükség. Persze azért ötleteket innen is tudunk meríteni a felújításokhoz. Számtalan ilyen videót találhattok az interneten, amelyekben régi játékok tündökölnek újra régi pompájukban.
A következő időszakban egy nap erejéig igyekszünk mi is elmerülni ebben a világban.

Ezúttal ismét egy régi szovjet távirányítós játék megszépülését kísérhetitek figyelemmel. Tartsatok velem és csodálkozzatok rá Ti is az apró fogásokra!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7218486887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása