Cyrk Tivoli
2015. február 20. írta: ToyaHSW

Cyrk Tivoli

cyrktivoli1.JPG

Ha már olyan szépen belekezdtem a Flipper és Tivoli bemutatóba, akkor egy újabb remekbe szabott darabot szeretnék megmutatni nektek. Mivel számomra igazából ismeretlen gyártmányra a Vaterán akadtam rá, így semmi információm nincs a gyártót, a gyártás időpontját illetően.
A megvásárlására azért kerítettem sort, mert rendkívül kedvező áron 1 Ft jutottam hozzá. A játék amúgy méretét tekintve 20x40 cm-es és a tetejét nem borítja plexi védőlap. Ennek oka, hogy a játékban egyetlen golyót kell kilőnünk, amit a befejezést követően kézzel kell a kilövőállásba tenni.

A nyomdai munka rendkívül hangulatos és bájos. A Cyrk névhez illően egy cirkusz jellegzetességeit láthatjuk a táblán (bohóc, oroszlánok, lufik).

Ha valakinek van információja a játékkal kapcsolatban, azt szívesen veszem és előre is köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr797192943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása