Prefo Autorennbahn
2014. augusztus 13. írta: ToyaHSW

Prefo Autorennbahn

DSC_0001g.JPG

Gyerekkorom egyik kedvenc játéka volt a Prefo autópálya (DDR). Eredetileg volt a birtokunkban egy, de a múltkor előkeresve tapasztaltam, hogy bizony az idő vasfoga megtette hatását.
Szerencsére sikerült egyet viszonylag olcsón beszereznem, így felidézhettem vele a régi idők hangulatát. A játék mind a mai napig tökéletes szórakozást és kikapcsolódást nyújt felnőttnek és gyereknek egyaránt.

Arra tisztán emlékszem, hogy ifjú koromban csak hosszabb iskolai szünetek alatt volt otthon összerakva (általában a téli szünet ideje alatt) és nincs ez másképp most sem :)
Felnőtt fejjel már megértem szüleimet, akik nem szívesen csetlettek-botlottak a műanyag pálya elemei között.

Az általam beszerzett változat az alaptípus hiánytalanul (két Formula Wartburg kocsival), aminek kiegészítése folyamatban van az általam birtokolt két autóval és extra pályaelemekkel, korlátokkal, számlálóval, oszlopokkal és más extrákkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr906600167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

josé73 2019.05.02. 12:50:45

Volt egy olyan játék, ami szerintem elemmel működött, és a játék lényegi része futószalag módjára vízszintes irányban körbe-körbe haladt a szerkezet vázán. Úttest volt ráfestve, oldalt pedig járda. Nem emlékszem se a nevére, se arra, hogy az enyém volt-e vagy az unokabátyámé.
süti beállítások módosítása