Játékmúzeum TV 70.adás
2018. március 17. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 70.adás

title_2.jpg

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Játékmúzeum Blog TV adás, amelyben ezúttal is egy érdekes játékot mutatok be nektek.
Néhány napja szerepelt bejegyzésben az ME-091-es Space Tank, amit úgy gondoltam érdemes kipróbálva is bemutatni nektek. Remélem érdekesnek találjátok ennek a kínai játéknak is a bemutatóját.

Ne feledjétek, hogy jövő hét csütörtökön ismét lesz Facebook LIVE, ahol tudtok kérdezni, valamint a következő Játékmúzeum Blog TV adással kapcsolatban is tudhattok meg részleteket és a javaslataitokat is itt tudjátok leadni nekem kommentben.
Várlak benneteket csütörtökön a Facebookon este 8-kor, a mai adáshoz pedig jó szórakozást!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6513748642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása